Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Ξέρεις πόσο επικίνδυνα είναι τα πιράχνας; Αν δεις αυτό το βίντεο θα πεισθείς!

Τρομάζεις με το θέαμα

30 Αυγούστου 2019 15:46
Ξέρεις πόσο επικίνδυνα είναι τα πιράχνας; Αν δεις αυτό το βίντεο θα πεισθείς!

Τα πιράνχας όλοι θα τα έχετε ακούσει. Σίγουρα πολλοί θα θεωρείτε ότι όσα λέγονται είναι υπερβολικά. Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε 16χρονο - Έκοψε κομμάτι από το πόδι του!

Αν το νομίζεται αυτό δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο από τη Βραζιλία και θα αλλάξετε γνώμη στη στιγμή!

Τα πιράνχας "λατρεύουν" το αίμα, αποδεικνύονται εξαιρετικά επιθετικά και άκρως επικίνδυνα και όπου υπάρχουν, το κολύμπι είναι κάτι παραπάνω από... απαγορευτικό
Το βίντεο που ακολουθεί έχει καταγραφεί σε περιοχή της Βραζιλίας. Ένα κομμάτι κρέας στο ποτάμι, και το... πάρτι αρχίζει!

Τη (γνωστή) ακόρεστη λαιμαργία των πιράνχας τέσταραν ψαράδες σε μια λίμνη της Βραζιλίας, προσφέροντας έναν καλό λόγο να το ξανασκεφτούν σε όσους έβλεπαν με καλό μάτι μια απόδραση… δροσιάς.

Τρομάζεις με το θέαμα αυτό και το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να πέσεις στα δόντια τους!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Τεράστιος ροφός κατάπιε ολόκληρο καρχαρία!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Τεράστιος ροφός κατάπιε ολόκληρο καρχαρία!

Αυτό δεν το βλέπουμε συχνά! Ξέραμε ότι οι καρχαρίες τρώνε τα πάντα αλλά τελικά και ένας μεγάλοςροφός μπορεί να να φάει ένα καρχαρία! Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε 16χρονο - Έκοψε κομμάτι από το πόδι του!

Η ερευνητική ομάδα Windows to the Deep μελετούσε ένα υποθαλάσσιο ναυάγιο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου όταν κατέγραψε μια σκηνή που αιφνιδίασε ακόμα και έμπειρους δύτες. Μια ομάδα καρχαριοειδών έχει εντοπίσει κοντά στο ναυάγιο ένα κουφάρι ξιφία και… είχε ανοίξει ένα μεγάλο τσιμπούσι.

Κι ενώ η υποβρύχια κάμερα κατέγραφε διακριτικά την συμπεριφορά των ψαριών κάτι απρόσμενο συνέβη. Ένα άλλο ψάρι ξεκινά να πλησιάζει και επρόκειτο για έναν τεράστιο ροφό. Πρόκειται για είδος που φημίζεται για το μεγάλο άνοιγμα του στόματός του. Οι ροφοί συχνά ξεπερνούν σε μήκος το ένα μέτρο και σε βάρος τα 100 κιλά ενώ υπάρχουν αναφορές και καταγραφές για ακόμη μεγαλύτερα ψάρια.

Όμως ο ροφός που πλησιάζει το κουφάρι του ξιφία δεν έχει διάθεση να ανταγωνιστεί για τον ξιφία: Με μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει έναν μικρό καρχαρία και προσπαθεί να τον καταπιεί ολόκληρο...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βίντεο σοκ: Λιοντάρι μάχεται ενάντια σε 20 ύαινες!

Μεξικό: Ταύρος έσπασε το σαγόνι γυναίκας ταυρομάχου! (Video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share