Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό video: Λεοπάρδαλη επιτίθεται σε 2χρονο παιδί!

Ανατριχιαστικό!

27 Αυγούστου 2019 15:43
Σοκαριστικό video: Λεοπάρδαλη επιτίθεται σε 2χρονο παιδί!

Ένα δίχρονο παιδί δέχτηκε την επίθεση λεοπάρδαλης σε ζωολογικό κήπο της Ταϊλάνδης, με το παιδί να σώζεται από θαύμα. Φρίκη: Λεοπάρδαλη επιτίθεται και ξεσκίζει κυρολεκτικά τουρίστα! ( Σκηλές Εικόνες)

Ο Orr Burns και η οικογένειά του, ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη και το εξωτικό Κο Σαμουί για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο σύντομα η διασκέδαση σε τοπικό ζωολογικό κήπο, μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Αφού η ξενάγηση έγινε, η οικογένεια των Ισραηλινών τουριστών αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφίες με μια λεοπάρδαλη, κάτι το οποίο συνηθίζεται.

«Περιμέναμε μπροστά σε μια καλύβα. Κανείς μας δεν ήξερε τι ήταν πίσω από την πόρτα. Ένας άντρας άνοιξε την πόρτα και η λεοπάρδαλη ξεπήδησε και άρχισε να τρέχει έξω», ανέφερε ο Rafe Benvenisti, θείος του μικρού Orr.

Ο Tony, όπως είναι το όνομα της λεοπάρδαλης, έτρεξε προς την μητέρα του Orr, πέρασε κάτω από τα πόδια της και στη συνέχεια άρπαξε το μικρό παιδί από το πρόσωπο, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων συγγενών του.

«Δεν άφηνε τον Orr από το στόμα του. Τον άφησε παρά μόνο όταν τον κλώτσησαν στο κεφάλι. Κρατούσε τον Orr για πέντε δευτερόλεπτα και του έσφιγγε το κεφάλι», πρόσθεσε ο θείος του.

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, εκεί όπου οι γιατροί διάγνωσαν σπασμένο το ένα ζυγωματικό αλλά και πολύ βαθιά τραύματα από τα δόντια του αιλουροειδούς.

Φρίκη: Λεοπάρδαλη σκότωσε βρέφος!

Μια λεοπάρδαλη σκότωσε ένα αγοράκι δυόμιση ετών στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ στη Νότια Αφρικήαφού κατάφερε να περάσει από την ηλεκτροφόρο περίφραξη μιας κατοικίας του προσωπικού.

«Το παιδί ήταν μόλις τριάντα μηνών» επισημαίνουν οι αρχές του πάρκου σε ένα δελτίο τύπου.

«Ο θάνατος διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου Σονγκουέ (νότια του πάρκου) όπου το αγοράκι διακομίσθηκε επειγόντως από την οικογένειά του» διευκρινίζεται.

Μετά την επίθεση του αιλουροειδούς την Τετάρτη το βράδυ, φύλακες του πάρκου εντόπισαν το ζώο, το πυροβόλησαν και το σκότωσαν ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας νέας τραγωδίας.

«Στα πάρκα όπως το Κρούγκερ, τα άγρια ζώα αλληλεπιδρούν με τους τουρίστες και το προσωπικό, γεγονός που πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα είδη, όπως η λεοπάρδαλη, να συνηθίζουν την ανθρώπινη παρουσία» εξηγούν οι ειδικοί του πάρκου.

Επομένως, «η αλλαγή της φυσικής συμπεριφοράς τους ενδέχεται να οδηγήσει σε θλιβερά δυστυχήματα όπως αυτό».

Οι ιθύνοντες, εντούτοις, έσπευσαν να τονίσουν ότι αυτού του είδους οι επιθέσεις παραμένουν εξαιρετικά σπάνιες.

Φρίκη: Λεοπάρδαλη κατασπάραξε τρίχρονο κορίτσι! (video)

Πρόκειται για την τρίτη δολοφονία παιδιού μέσα σε πέντε εβδομάδες στην περιοχή.

Ένα τρίχρονο κορίτσι καθόταν στην αυλή του σπιτιού του στη Δυτική Βεγγάζη μαζί με την μητέρα του, όταν μια λεοπάρδαλη πήδηξε τον φράχτη και το κατασπάραξε.

Αυτή η σοκαριστική είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και πραγματικά προκαλεί φρίκη.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η μητέρα προσπάθησε να σώσει την κόρη της αλλά η λεοπάρδαλη έφυγε τρέχοντας με το παιδί στα δόντια του. Το παιδί εντοπίστηκε νεκρό την επόμενη μέρα, περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της.
Πρόκειται για την τρίτη δολοφονία παιδιού μέσα σε πέντε εβδομάδες στην περιοχή ενώ οι κάτοικοι αποφεύγουν να βγαίνουν πλέον τα βράδια από τα σπίτια τους γιατί φοβούνται.
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share