Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η πρόταση γάμου προκάλεσε εκκένωση έξι διαμερισμάτων!

Μην σας μπαίνουν ιδέες...

27 Αυγούστου 2019 15:09
Αυτή η πρόταση γάμου προκάλεσε εκκένωση έξι διαμερισμάτων!

Είπαμε να κάνουμε μία ρομαντική πρόταση γάμου, μία πρόταση γάμου που να διαφέρει από τις άλλες αλλά να μην κατεδαφίσουμε και την γειτονιά! Τον μαχαίρωσε 13 φορές αλλά αυτός της έκανε πρόταση γάμου!

Ο, με μεγάλη φαντασία, ερωτευμένος υποψήφιος γαμπρός, ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στο σπίτι της καλής του στο Ισελστέιν της κεντρικής Ολλανδίας την Παρασκευή.

Το σχέδιο δεν ήταν καθόλου απλό: Με τον γερανό που είχε νοικιάσει, θα πετούσε έξω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της καλής του, θα της τραγουδούσε και στο τέλος θα της έκανε την ερώτηση "θα με παντρευτείς;"

Όταν όμως ο άνθρωπος κάνει σχέδια, όλα τα άλλα, τύχη, Θεός, τεχνολογία γελάνε, ο γερανός έγειρε και έπεσε πάνω στην οροφή του γείτονα. Ο επίδοξος γαμπρός γλίτωσε χωρίς να τραυματιστεί.

Στη συνέχεια, συνεργεία προσπάθησαν να σηκώσουν το γερανό. Ο γερανός όμως «γλίστρησε» και κατέστρεψε και το υπόλοιπο τμήμα της οροφής.

Αυτή η πρόταση που οδήγησε στην εκκένωση έξι διαμερισμάτων τουλάχιστον είχε αίσιο αποτέλεσμα και η κοπέλα είπε το πολυπόθητο "ναι"!

Αυτό της "έλειπε" να έλεγε και όχι!

Βρήκε την απόδειξη από το δαχτυλίδι αρραβώνων και έγινε έξαλλη με τον σύντροφο της...Τελικά πήρε αυτό που της άξιζε!

Παλία μια πρόταση γάμου αφορούσε τον άντρα που αγόραζε ένα δαχτυλίδι και έπεφτε στα γόνατα για να ζητήσει σε γάμο την σύντροφό του. Οι προτάσεις πλέον γίνονται όλο και πιο περίπλοκες...

Δυστυχώς, ο κόσμος δεν είναι τέλειος και μερικές φορές το διαμάντι δεν είναι ακριβώς αυτό που «αρμόζει» να έχει μια νύφη.

Μια γυναίκα μοιράστηκε την απογοήτευσή της για το «μικρό» δαχτυλίδι αρραβώνων της στο διαδίκτυο με την ελπίδα να συγκεντρώσει συμβουλές κι υποστήριξη. Ωστόσο, η κραυγή της για βοήθεια εξόργισε ορισμένους ανθρώπους.


Η χρήστης έγραψε:

«Ο σύντροφός μου, μου έκανε πρόταση γάμου με το δαχτυλίδι που είχε επιλέξει – διαμάντι σε λευκόχρυσο μέταλλο. Ήμουν τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη γα την πρόταση που δεχόμουν, αλλά απογοητεύτηκα όταν είδα το δαχτυλίδι. Η πρώτη λέξη που μπήκε στο κεφάλι μου ήταν «μικρό».»

«Το δαχτυλίδι αρραβώνων πρέπει να είναι μοναδικό και πρέπει να σου αρέσει. Ως διαμάντι, θα ήταν επιλογή μου, αλλά είναι το χρώμα του χρυσού, το ντιζάιν και η μικρή πέτρα που θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζει.»
«Ο μισθός του ένα ποσό 6 ψηφίων και είναι συνήθως πολύ γενναιόδωρος. Έχοντας δει την απόδειξη ξέρω ότι κατέβαλε 1.800 λίρες γι “αυτό, ποσό που είναι πολύ λιγότερο από ό, τι φανταζόμουν ότι θα είχε ξοδέψει σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι κοσμήματος.»

«Θα απογοητευτεί περισσότερο από μένα αν καταλάβει ότι δεν μου αρέσει, ενώ εκείνος πιστεύει ότι μου ταιριάζει.
Κάποιος στη δουλειά του, του είπε ότι «εάν σου παραπονεθεί σχετικά με το δαχτυλίδι, τότε δεν είναι το σωστό κορίτσι για σένα».»

«Στην ιδανική περίπτωση, θα ήθελα να επιλέξουμε ένα δαχτυλίδι μαζί που να άρεσε και στους δύο μας. Καθώς είναι κάτι που θα φοράω κάθε μέρα θα ήθελα να το αγαπώ πραγματικά και απλά δεν το κάνω. Βρέθηκε κάποια άλλη σε αυτή την κατάσταση; Τι έκανε;»

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πολλοί άνθρωποι που είδαν αυτή την ανάρτηση ήταν εξοργισμένοι από το πόσο αχάριστη ήταν η νύφη. Το δαχτυλίδι, κοστίζει 1800 λίρες, κάτι που σίγουρα θα περίμεναν πολλές γυναίκες.

«Αν είχατε πει ότι δεν σας άρεσε το στυλ, θα ήμουν αρκετά διαφορετικός απέναντι σας. Αλλά αφού δεν είναι απλά μεγάλο και φανταχτερό… ακούγεται σαν να ενδιαφέρεστε περισσότερο για να δείξετε το δαχτυλίδι παρά για αυτόν.»

Ένας άλλος χρήστης γράφει:

«Θα έπρεπε να ήσουν ευχαριστημένη. Μιλάμε για αχαριστία…»

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share