Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαμά γορίλας δεν μπορεί να σταματήσει να φιλά το νεογέννητο γοριλάκι της!

Τι όμορφη εικόνα...

26 Αυγούστου 2019 07:53
Μαμά γορίλας δεν μπορεί να σταματήσει να φιλά το νεογέννητο γοριλάκι της!

Σε αυτό το υπέροχο βίντεο η μαμά γορίλας δεν μπορεί να σταματήσει να φιλά το νεογέννητο γοριλάκι της! Τι όμορφη εικόνα... Όταν ο πρόεδρος της βουλής ζήτησε ησυχία...ο κόσμος "έλιωσε"!

Η Calaya, μία γορίλας από την δυτική Iowa της Αμερικής, η οποία ζει στον Ζωολογικό Κήπο Smithsonian στη Washington, γέννησε πριν από μερικούς μήνες ένα αρσενικό γοριλάκι. Η σημαντική αυτή στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, καθώς επρόκειτο όχι μόνο για την πρώτη γέννα γορίλα στο εν λόγω πάρκο, αλλά και επειδή είναι ένα θετικό βήμα για το είδος, το οποίο κινδυνεύει από εξαφάνιση.

Σύμφωνα με κάποια από τα σχόλια κάτω από το βίντεο, η μαμά-γορίλας καθαρίζει το μωρό ή τους αεραγωγούς του. Ό,τι κι αν κάνει, όμως, οι κινήσεις της δείχνουν ότι προέρχεται από αγνή, απόλυτα φυσική και πρωτόγονη αγάπη!

Εκπληκτικό: Σκυλάκι μαθαίνει σε μωρό να μπουσουλάει!

Το απίστευτο αυτό βιντεάκι είναι πολύ ιδιαίτερο, αφού σκυλάκι, μαθαίνει σε ένα μωρό να μπουσουλάει. Όταν ο σκύλος βαριέται στην βόλτα του και κάνει το νεκρό – Το βίντεο με τις 3,3 εκατ. προβολές!

Το αξιολάτρευτο κατοικίδιο «πιάστηκε» από την κάμερα να παίζει με το παιδάκι, αποδεικνύοντας ότι τα σκυλιά όντως είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.

Δεν υπάρχει απλά! Δείτε τον σκύλο που πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ της ομάδας του! (Video)

Τα ζώα πολλές φορές μας χαρίζουν στιγμές γέλιου και απόλαυσης! Τι γίνεται όμως όταν ένας σκύλοςείναι φανατικός οπαδός μια ομάδας ποδοσφαίρου και πανηγυρίζει έξαλλα όταν μπαίνει γκολ;

Το ποδόσφαιρο ενώνει τους πάντες και ειδικά όσους έχουν μανία με αυτό! Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, φαίνεται ότι το λατρεύουν και τετράποδα και δη οι σκύλοι. Αν δείτε τι κάνει αυτό το κουτάβι δίπλα στο μωρό θα το λατρέψετε! (Video)

Ο οπαδός της Φενέρμπαχτσέ που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, έχει άγχος πριν καν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα... ενώ μετά την επίτευξη του γκολ, του δίνει και καταλαβαίνει!

Δείτε το βίντεο από τον σκύλο που πανηγυρίζει έξαλλα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share