Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν ο πρόεδρος της βουλής ζήτησε ησυχία...ο κόσμος "έλιωσε"!

Απίστευτο...

23 Αυγούστου 2019 19:49
Όταν ο πρόεδρος της βουλής ζήτησε ησυχία...ο κόσμος

Την ώρα που οι βουλευτές στο κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας συζητούσαν για τις τιμές των καυσίμων, ο πρόεδρος του σώματος Τρέβορ Μάλαρντ ζητούσε να επικρατήσει ησυχία γιατί τάιζε με μπιμπερό τον μικρό Τουτανεκάι, τον μόλις έξι εβδομάδων γιο ενός βουλευτή. Τραγικό: Μωρό παραλίγο να πεθάνει από ασιτία γιατί οι γονείς του είναι...vegan!

Το βρέφος είναι γιος του βουλευτή των Εργατικών Ταμάτι Κόφεϊ και του συζύγου του και γεννήθηκε τον περασμένο μήνα από παρένθετη μητέρα. Τον είχε στην αγκαλιά του ο βουλευτής πατέρας του όταν ο πρόεδρος της Βουλής προσφέρθηκε να τον κρατήσει.

Το βρέφος είναι γιος του βουλευτή των Εργατικών Ταμάτι Κόφεϊ και του συζύγου του και γεννήθηκε τον περασμένο μήνα από παρένθετη μητέρα. Τον είχε στην αγκαλιά του ο βουλευτής πατέρας του όταν ο πρόεδρος της Βουλής προσφέρθηκε να τον κρατήσει.

“Υπάρχουν φορές που μπορώ να φανώ χρήσιμος“, αστειεύτηκε στο Reuters ο Μάλαρντ προσθέτοντας ότι, όποτε μπορεί, προσπαθεί να βοηθάει τους βουλευτές που έχουν μαζί τους στην αίθουσα τα παιδιά τους.

Ο νεογέννητος Τουτανεκάι δεν είναι το μοναδικό μωρό που πηγαίνει στη βουλή από τότε που ο Μάλαρντ χαλάρωσε τους κανονισμούς που ισχύουν για το κοινοβούλιο, το 2017, κάνοντάς τους πιο φιλικούς προς τα παιδιά.

Περίπου 12 βουλευτές απέκτησαν πρόσφατα παιδιά και η πρωθυπουργός της χώρας, η Τζασίντα Άρντερν, έγινε πέρυσι η πρώτη πρωθυπουργός στην παγκόσμια ιστορία που πήρε άδεια μητρότητας και η δεύτερη αιρετή ηγέτης στον κόσμο που γέννησε ενώ ασκούσε το αξίωμά της.

Η κόρη της, η Νέβε Τε Αρόχα, έγινε τον Σεπτέμβριο πρωτοσέλιδο όταν συνόδευσε την μητέρα της στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη. Ο Μάλαρντ, ένας βετεράνος πολιτικός και πατέρας τριών ενήλικων παιδιών, ο οποίος έχει και έξι εγγόνια, ελπίζει ότι περισσότερα μέλη της βουλής θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

“Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι ενισχύει την θετική ατμόσφαιρα του εργασιακού περιβάλλοντος”, λέει και προσθέτει ότι συναντάει τακτικά μωρά στους διαδρόμους της εξουσίας, ακόμη και στην εσωτερική πισίνα της βουλής.

Εκπληκτικό: Σκυλάκι μαθαίνει σε μωρό να μπουσουλάει!

Το απίστευτο αυτό βιντεάκι είναι πολύ ιδιαίτερο, αφού σκυλάκι, μαθαίνει σε ένα μωρό να μπουσουλάει. Όταν ο σκύλος βαριέται στην βόλτα του και κάνει το νεκρό – Το βίντεο με τις 3,3 εκατ. προβολές!

Το αξιολάτρευτο κατοικίδιο «πιάστηκε» από την κάμερα να παίζει με το παιδάκι, αποδεικνύοντας ότι τα σκυλιά όντως είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.

Δεν υπάρχει απλά! Δείτε τον σκύλο που πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ της ομάδας του! (Video)

Τα ζώα πολλές φορές μας χαρίζουν στιγμές γέλιου και απόλαυσης! Τι γίνεται όμως όταν ένας σκύλοςείναι φανατικός οπαδός μια ομάδας ποδοσφαίρου και πανηγυρίζει έξαλλα όταν μπαίνει γκολ;

Το ποδόσφαιρο ενώνει τους πάντες και ειδικά όσους έχουν μανία με αυτό! Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, φαίνεται ότι το λατρεύουν και τετράποδα και δη οι σκύλοι. Αν δείτε τι κάνει αυτό το κουτάβι δίπλα στο μωρό θα το λατρέψετε! (Video)

Ο οπαδός της Φενέρμπαχτσέ που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, έχει άγχος πριν καν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα... ενώ μετά την επίτευξη του γκολ, του δίνει και καταλαβαίνει!

Δείτε το βίντεο από τον σκύλο που πανηγυρίζει έξαλλα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share