Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελλάδα: Ο παράδεισος της γης από ψηλά! (video)

Μαγεία!

23 Αυγούστου 2019 12:46
Ελλάδα: Ο παράδεισος της γης από ψηλά! (video)

Η Ελλάδα κρύβει τα πιο όμορφα μέρη που μπορεί να δει ανθρώπινο μάτι, δείτε τον παράδεισο της γης από ψηλά!

Τα παραμυθένια μέρη της Ελλάδας παρουσιάζονται σε ένα βίντεο που δείχνει πόσο όμορφη είναι η μικρή χώρα της Ανατολικής Ευρώπης.

Το βίντεο περιλαμβάνει πλάνα που έχουν τραβηχτεί με drone σε διαφορετικές περιοχές της χώρας μας. Από την Αθήνα και την Πλάκα, στον Ισθμό της Κορίνθου, το Ναύπλιο, τους Δελφούς, μέχρι την Καρύταινα, την Μονεμβασιά, την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα και πολλά άλλα μέρη, η ομάδα up drones παρουσιάζει τις ομορφιές της Ελλάδας.

Πόρτο Κατσίκι μια από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου! (Video)

Η Ελλάδα φημίζεται για τις ομορφιές της και ιδιαίτερα για τα καταγάλανα νερά της! Αυτήν την φορά θα δείτε ένα βίντεο από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας! Η παραλία Πόρτο Κατσίκι είναι μια από ωραίες παραλίες του κόσμου!

Θα δείτε την παραλία της Λευκάδας με θέα από ψηλά μαγεύοντας σας από τα καταγάλανα νερά της!

Το βίντεο έχει γυριστεί από την ομάδα Up drones και πραγματικά θα σας κάνει να πάτε αμέσως! Αν δεν έχετε κλείσει κάπου διακοπές ίσως με αυτό το βίντεο θα σας παρακινήσουμε να είναι ο επόμενος προορισμός σας!

Ερωτοσπηλιά: Ο καλύτερος προορισμός για το καλοκαίρι! (Video)

Το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια βόλτα στην θάλασσα! Ερωτοσπηλιά: "Το λιμανάκι των ερωτευμένων" η πιο ερωτική παραλία της Αττικής από ψηλά! Το βίντεο που θα δείτε είναι το καλύτερο και θα σας κάνει να πάτε να απολαύσετε την μοναδική αυτή παραλία!

Το βίντεο είναι γυρισμένο από τους Up drones και η μαγική δουλειά που έχουν κάνει θα σας κάνει ακόμα κι αν δεν είστε ερωτευμένος - η να πάτε και να μαγευτείτε από την πιο ερωτική παραλία της Αττικής! Βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη Αττικής και πραγματικά αξίζει να πάτε!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share