Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Ο σκύλος που δεν θέλει να ακούει την λέξη βόλτα!

Καλά μας δουλεύει;

20 Αυγούστου 2019 18:58
Απίστευτο: Ο σκύλος που δεν θέλει να ακούει την λέξη βόλτα!

Ίσως η λέξη "βόλτα" είναι η πιο αγαπημένη λέξη των σκύλων ( μετά το "φαγητό")! Βέβαια ένας σκυλάκος έχει άλλη άποψη.. Απίστευτο: Δεν πάει το μυαλό σας για ποιους λόγους οι σκύλοι σκάβουν τρύπες!

Ο Zeus είναι ένας Husky 7 χρόνων που ζει τη ζωή με τους δικούς του όρους και δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει. Έτσι, όταν έρχεται η ώρα για την πρωινή του βόλτα και δεν είναι έτοιμος να τρέξει κάθεται στο κρεβάτι του και "φωνάζει" σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Μάλιστα είναι εξαιρετικά επίμονος στο να μην πάει βόλτα και κάνει σαν μικρό παιδί!
Τα Huskies είναι μια πανέμορφη ράτσα σκύλου και είναι από άποψη εμφάνισης ότι πιο κοντινό στους προγόνους τους λύκους. Ο όρος "husky" αναφέρεται στην πραγματικότητα σε αρκετές διαφορετικές ράτσες σκύλων που είναι πολύ έξυπνα, ενεργητικά, με έντονο χαρακτήρα.

Σε αντίθεση με άλλους σκύλους τα huskies έχουν έναν αρκετά ανεξάρτητο χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα οι ιδιοκτήτες τους συχνά δεν μπορούν να διαχειριστούν την προσωπικότητα ενός husky και αυτός είναι ένας από τούς βασικούς λόγους όπου αυτά τα σκυλιά εγκαταλείπονται και καταλήγουν σε καταφύγια.

Δείτε το video με την εκπληκτική αντίδραση του Husky:

Όταν ο σκύλος βαριέται στην βόλτα του και κάνει το νεκρό – Το βίντεο με τις 3,3 εκατ. προβολές!

Το γύρο του ίντερνετ κάνει το βίντεο με τον πιο πεισματάρη σκύλο του κόσμου, ο οποίος απλά βαρέθηκε να περπατάει και έκανε τον… νεκρό! Ο γίγαντας σκύλος των 80 κιλών έχει ύψος 1,80 και φοβάται… τα πάντα!

Περαστική, περπατώντας έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη εντόπισε μια νεαρή κοπέλα με έναν μεγάλο όμορφο σκύλο ο οποίος, όμως, της έκανε πείσματα. Σε κάποιο σημείο της βόλτας τους ο σκύλος κουράστηκε και τα… στίλωσε.

Ο σκύλος είχε πέσει κάτω στο πεζοδρόμιο, ανάσκελα, με τα πόδια στον αέρα, σαν νεκρός και δεν κουνιόταν εκατοστό. Η ιδιοκτήτριά του μάταια προσπαθούσε να τον πείσει να σηκωθεί για να συνεχίσουν τη βόλτα τους. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα βάζει τα γέλια, τον χαϊδεύει λίγο στο στέρνο του πιάνει και του κουνάει το πόδι μπας και αντιδράσει, αλλά ο πεισματάρης σκύλος εκεί…. Ξάπλα στο πεζοδρόμιο αρνούμενος πλήρως να συνεχίσει τη βόλτα του.

Ο πιο πεισματάρης σκύλος -Δεν ήθελε να συνεχίσει τη βόλτα του

Το βίντεο που ανέβηκε στο Twitter έχει πάνω από 3,3 εκατ. views και είναι το απόλυτο viral.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share