Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Έχει κατοικίδιο… ένα λιοντάρι και το ταΐζει 7 κιλά κρέας κάθε μέρα!

Αδιανόητο!

17 Αυγούστου 2019 10:59
Έχει κατοικίδιο… ένα λιοντάρι και το ταΐζει 7 κιλά κρέας κάθε μέρα!
Follow us on Google News

Όλοι μας έχουμε αφήσει λίγο πολύ τα κατοικίδιά μας να ανεβαίνουν στο κρεβάτι μας και να κάνουν βόλτες αμέριμνα στο σπίτι. Το ένστικτο επιβίωσης ενός σκύλου για να ξεφύγει από τα δόντια μιας λέαινας! (video)

Το ίδιο κάνει και ο Zulkaif Chaudbary από το Πακιστάν. Μόνο που το δικό του κατοικίδιο είναι ένα… λιοντάρι!

Ο Babbar, που είναι μόλις 8 μηνών, ζυγίζει ήδη 75 κιλά και καταναλώνει 7 κιλά κρέας την ημέρα! Ο Zulkaif τον «υιοθέτησε» όταν ήταν 2 μηνών και έκτοτε τον προσέχει σαν παιδί του.

«Αγαπώ τα λιοντάρια και πιστεύω ότι μπορώ να φροντίσω ένα. Δεν το συζήτησα ποτέ με την οικογένειά μου. Τον πήρα και μετά τους το είπα. Δεν ανησυχώ ότι θα μας επιτεθεί. Ακόμη και ο γιος μου παίζει μαζί του» δηλώνει ο Zulkaif. Ο 33χρονος Πακιστανός έχει δημιουργήσει στον Babbar τον δικό του χώρο με ένα μεγάλο και άνετο κρεβάτι και… κλιματισμό!

Λιονταράκι προσπαθεί να βρυχηθεί αλλά...νιαουρίζει! (Video)

Λιονταράκι προσπαθεί να βρυχηθεί αλλά...νιαουρίζει! (Video)

Είναι γνωστό ότι τα αιλουροειδή είναι απλά μεγάλες (και πιο επικίνδυνες) γάτες. Αυτό μπορούμε να το δούμε ακόμα καλύτερα όταν είναι μικρά κι αυτό το λιονταράκι δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεν πίστευαν στα μάτια τους: Σταμάτησαν Lamborghini για έλεγχο και βρήκαν… ένα λιοντάρι! (Video)

Αφού το "πειράζουν", εκείνο προσπαθεί να βρυχηθεί, μα το αποτέλεσμα είναι λίγο αστείο αφού μάλλον με ελαφρύ νιαούρισμα ακούγεται!

Έβαλε το... λιοντάρι του στο αμάξι και βγήκε βόλτα! (video)

Έβαλε το... λιοντάρι του στο αμάξι και βγήκε βόλτα! (video)

Όλοι έχουμε συναντήσει αυτοκίνητα στο δρόμο με επιβάτες τετράποδα κατοικίδια, που βγάζουν τα χαριτωμένα τους κεφάλια από το παράθυρο χαζεύοντας την κίνηση.

Αυτή η τόσο καθημερινή και συνηθισμένη σκηνή δεν θα μπορούσε παρά να έχει μια σουρεαλιστική χροιά στη Ρωσία.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ένας οδηγός στο Βλαδιβοστόκ εμφανίζεται να οδηγεί το αυτοκίνητό του μέσα στην κίνηση, με συνεπιβάτη ένα... λιοντάρι.

Το αιλουροειδές έχει βγάλει μάλιστα το κεφάλι του έξω από το παράθυρο και παίρνει τον αέρα του, με τον οδηγό του να αδιαφορεί προφανώς για την ασφάλεια των άλλων οδηγών ή των πεζών.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share