Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Εντυπωσιακά καρφώματα με τη βοήθεια ενός… ελέφαντα!

Φοβερό!

15 Αυγούστου 2019 10:01
Εντυπωσιακά καρφώματα με τη βοήθεια ενός… ελέφαντα!
Follow us on Google News

Η Μάμπο, η Μπέτυ, η Νάντα, ο Τόγνκα και ο Κίμπα είναι 5 ελέφαντες αφρικανικής καταγωγής που με τη στήριξη και τη βοήθεια του 22χρονου επαγγελματία ακροβάτη, Rene Casselly, γίνονται αστέρες του μπάσκετ. Οι 5 ελέφαντες απολαμβάνουν πλήθος παιχνιδιών με τον εκπαιδευτή τους και χαρίζουν εντυπωσιακά πλάνα! Ο ''άτακτος'' ελέφαντας που έγινε viral!

Οι ικανότητες των ελεφάντων δεν σταματούν εκεί, καθώς βοηθούν τον Rene να παρουσιάσει φανταστικά tricks και backflips και αυτός τους ανταμείβει με ένα ωραίο πικ νικ στην εξοχή!

Απίστευτο: Πήδηξε πάνω σε καμηλοπάρδαλη για να κάνει βόλτα! (Video)

Έναν μεθυσμένο επισκέπτη ζωολογικού κήπου που πήδηξε έναν τεράστιο φράκτη και στη συνέχεια καβάλησε μια καμηλοπάρδαλη αναζητεί η αστυνομία του Καζακστάν. Σοκ: Καμηλοπάρδαλη επιτέθηκε σε μητέρα και τον τρίχρονο γιο της!

Σε βίντεο που τράβηξε ένας άλλος επισκέπτης κι έχει γίνει viral στο μεταξύ, διακρίνεται ο άνδρας να σκαρφαλώνει στο φράκτη και να απλώνει το χέρι του για να χαϊδέψει την καμηλοπάρδαλη στο λαιμό. Στη συνέχεια πηδά πάνω της και αρχίζει τη βόλτα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου Σιμκέντ και η αστυνομία, αναζητούν τον άνδρα που κατά πάσα πιθανότητα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.


Ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος αποτελεί τουριστική ατραξιόν καθώς φιλοξενεί πάνω από 1.500 ζώα, μεταξύ των οποίων κι ένα κοπάδι με καμηλοπαρδάλεις.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share