Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Να πως θα φτιάξεις αντικλείδι… σε 60 δευτερόλεπτα (Video)

8 Αυγούστου 2019 17:06
Να πως θα φτιάξεις αντικλείδι… σε 60 δευτερόλεπτα (Video)

Λειτουργεί για τις περισσότερες κλειδαριές. Αν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γυρίσει το βαρελάκι της κλειδαριάς σας, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε… πολλά αντίγραφα κολλημένα μαζί ώστε να δημιουργήσουν ένα λειτουργικό κλειδί. Αυτοί είναι οι δρόμοι του πλανήτη στους οποίους δεν θες να οδηγήσεις ποτέ – Ανάμεσά τους και ελληνικός! (Video)

Κουτάβι έχει λόξυγγα και δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι του συμβαίνει!

Η χαριτωμένη αντίδραση του κουταβιού αυτού στον λόξυγγά του.

Ο λόξυγγας είναι ακούσιες συσπάσεις του διαφράγματος που συμβαίνουν σπάνια στον οργανισμό και έχουν διάρκεια από πέντε έως δέκα λεπτά συνήθως. Λόξυγγα δεν έχουν μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα σκυλιά.
Το κουτάβι του βίντεο που ακολουθεί έχει λόξυγγα για πρώτη φορά στη ζωή του και τα έχει εντελώς χαμένα. Κοιτά δεξιά και αριστερά, κοιτάζει πίσω του, γαβγίζει σε κάθε σπασμό και προσπαθεί να καταλάβει τι του γίνεται. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως χαριτωμένο βίντεο στο Youtube που φτάνει περίπου τις 19 εκατομμύρια προβολές.

Είναι συχνό φαινόμενο για τα κουτάβια να έχουν λόξυγγα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όταν μεγαλώσουν μπορεί να τους ξανασυμβεί αν πίνουν γρήγορα νερό, αν φάνε γρήγορα (λόγω του ότι μεγάλη ποσότητα περιττού αέρα εισχωρεί στο στομάχι και απελευθερώνεται με τη μορφή λόξυγγα) ή ακόμα και αν είναι πολύ χαρούμενο

Σοκ: Ποντίκια γέμισαν τα ράφια σε ιαπωνικό σούπερ μάρκετ! (Video)

Σοκ: Ποντίκια γέμισαν τα ράφια σε ιαπωνικό σούπερ μάρκετ! (Video)

Το πολυκατάστημα που βρίσκεται στην πολυσύχναστη συνοικία Shibuya του Τόκιο, αναγκάστηκε να κλείσει

Viral έχει γίνει το βίντεο από σουπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Ιαπωνία, το οποίο δείχνει όχι ένα, ούτε δύο αλλά... δεκάδες ποντίκια να κόβουν βόλτες ανάμεσα στα ράφια που υπάρχουν τα διάφορα προϊόντα! Δείτε τον σκύλο αρνείται να πάει για καθαρισμό δοντιών και γίνεται viral!

Το FamilyMart όπως ονομάζεται το πολυκατάστημα είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερ μάρκετ στην Ιαπωνία, αφού διαθέτει 14.000 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές δείχνουν τα ποντίκια να περιφέρονται πάνω σε ράφια με τρόφιμα και έτοιμα φαγητά, πάνω σε ψυγεία και δίπλα σε μηχάνημα ΑΤΜ.

«Σας ζητούμε βαθύτατα συγγνώμη που σας ανησυχήσαμε και σας κάναμε να αισθανθείτε άβολα», δήλωσε η FamilyMart στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η εταιρεία δήλωσε ότι έχει πάρει το περιστατικό σοβαρά, προσθέτοντας ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό ενώ είναι σε συνεργασία με τις τοπικές υγειονομικές αρχές για

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share