Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Ποντίκια γέμισαν τα ράφια σε ιαπωνικό σούπερ μάρκετ! (Video)

Αδιανόητο!

8 Αυγούστου 2019 09:48
Σοκ: Ποντίκια γέμισαν τα ράφια σε ιαπωνικό σούπερ μάρκετ! (Video)

Το πολυκατάστημα που βρίσκεται στην πολυσύχναστη συνοικία Shibuya του Τόκιο, αναγκάστηκε να κλείσει

Viral έχει γίνει το βίντεο από σουπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Ιαπωνία, το οποίο δείχνει όχι ένα, ούτε δύο αλλά... δεκάδες ποντίκια να κόβουν βόλτες ανάμεσα στα ράφια που υπάρχουν τα διάφορα προϊόντα! Δείτε τον σκύλο αρνείται να πάει για καθαρισμό δοντιών και γίνεται viral!

Το FamilyMart όπως ονομάζεται το πολυκατάστημα είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερ μάρκετ στην Ιαπωνία, αφού διαθέτει 14.000 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές δείχνουν τα ποντίκια να περιφέρονται πάνω σε ράφια με τρόφιμα και έτοιμα φαγητά, πάνω σε ψυγεία και δίπλα σε μηχάνημα ΑΤΜ.

«Σας ζητούμε βαθύτατα συγγνώμη που σας ανησυχήσαμε και σας κάναμε να αισθανθείτε άβολα», δήλωσε η FamilyMart στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η εταιρεία δήλωσε ότι έχει πάρει το περιστατικό σοβαρά, προσθέτοντας ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό ενώ είναι σε συνεργασία με τις τοπικές υγειονομικές αρχές για να καθαρίσει τον χώρο από τα ποντίκια και να διερευνήσει την αιτία της φαινομενικής μόλυνσης.

Ο ''άτακτος'' ελέφαντας που έγινε viral! (Video)

Tι να κάνει και ο καημένος ο ελέφαντας όταν έχει τέτοιο μοντέλο δίπλα του.

Σ΄ένα βίντεο που έγινε viral μια πανέμορφη κοπέλα και μοντέλο του Playboy έγινε λιγάκι παραπάνω διάσημη χάρη στην προσπάθειά της για την τέλεια σέλφι κι έναν παιχνιδιάρη ελέφαντα. Δείτε και την διαμαρτυρία με κότες σε αγώνα που έγινε viral! (Video)

O Bubbles, όπως λέγεται το ελεφαντάκι των τεσσάρων τόνων, φαίνεται ότι είχε άλλα κατά νου απ’ το να ποζάρει στο φακό του φωτογράφου, αφού εστίασε το ενδιαφέρον του στο άνω μέρος του μπικίνι που φορούσε η Φράνσια Τζέιμς στη φημισμένη Myrtle Beach της νότιας Καλιφόρνια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share