Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Κάνει το γύρο του κόσμου: Τετράχρονη πετά το κινητό του πατέρα της στην θάλασσα επειδή δεν της δίνει σημασία!

Απίστευτο περιστατικό...

7 Αυγούστου 2019 10:45
Κάνει το γύρο του κόσμου: Τετράχρονη πετά το κινητό του πατέρα της στην θάλασσα επειδή δεν της δίνει σημασία!

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε την 4χρονη κόρη του τραγουδιστή της ραπ Timati, από την Ρωσία, να αρπάζει από τα χέρια το κινητό τηλέφωνο του μπαμπά της και να το πετά στη θάλασσα, σε μία αυθόρμητη πράξη θυμού. Η μικρή εκνευρισμένη που ο μπαμπάς της μιλούσε στο τηλέφωνο κ δεν της έδινε σημασία, θεώρησε ότι έτσι θα ασχοληθεί επιτέλους μαζί της –και το κατάφερε… με το παραπάνω!

Γέμισε το κινητό σας νερά; Τι πρέπει να κάνετε για το σώσετε!

Το συμβάν καταγράφει η σύντροφος του τραγουδιστή, ο οποίος αργότερα το δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram και δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για «στημένο» συμβάν ή όχι. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι, ότι πάρα πολλά παιδάκια θα ήθελαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της μικρής –και μαμάδες, μη σας πω!

Σοκ! Ο Αμερικανός ακροβάτης που θα μπορούσε να ανήκει… στους X-Men!

Σοκ! Ο Αμερικανός ακροβάτης που θα μπορούσε να ανήκει… στους X-Men! (Video)

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω… μπορεί και να τρομάξετε. Ακροβάτης κόβει την ανάσα: Έχασε την ισορροπία του σε ύψος 1.000 μέτρων! (Video)

Είναι από την εκπομπή America’s Got Talent και δείχνει έναν Αμερικανό ακροβάτη, τον Troy James να κάνει εξωπραγματικά πράγματα!

Μήπως ανήκει στους… X-Men;;;

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share