Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Δείτε τη στιγμή που καρχαρίας αρπάζει ψαρά πάνω σε σκάφος (Video)

Σοκ!

6 Αυγούστου 2019 15:06
Φρίκη! Δείτε τη στιγμή που καρχαρίας αρπάζει ψαρά πάνω σε σκάφος (Video)

Είδε τον… Χάρο με τα μάτια του ένας ψαράς, καθώς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ανεβάσει στο σκάφος του έναν καρχαρία. Σοκαριστικό: Από πόσο μακριά μπορεί να εντοπίσει το αίμα ο καρχαρίας;

Αυτό το βίντεο αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι καρχαρίες παραμένουν επικίνδυνοι και… όταν βρίσκονται έξω από το νερό.

Στο βίντεο που ακολουθεί και δημοσιεύτηκε στο Facebook, ο ψαράς ακούγεται να φωνάζει, καθώς τον δάγκωσε ο καρχαρίας! «Με έπιασε, με έπιασε», φωνάζει πανικόβλητος ο άνδρας, ζητώντας βοήθεια από την υπόλοιπη παρέα.

Ο ψαράς έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο σκάφος, ενώ στη συνέχεια του τοποθετήθηκαν επτά ράμματα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα ανοικτά των ακτών της Βόρειας Καρολίνας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, και είναι ένα μόνο από τα πολλά αντίστοιχα βίντεο που γίνονται Viral μέσα σε λίγη ώρα.

Λευκός καρχαρίας: Μόνο ένα ζώο τρέμει πραγματικά! (Video)

Μπορεί ο μεγάλος λευκός καρχαρίας να θεωρείται ο «βασιλιάς των θαλασσών»,σύμφωνα όμως με μια νέα έρευνα οι λευκοί καρχαρίες τρέμουν τόσο πολύ τις όρκες, που κάνουν έως και ένα χρόνο να επιστρέψουν στα λημέρια τους αν εμφανιστούν εκεί οι φάλαινες-δολοφόνοι.

Οι ερευνητές επικέντρωσαν την έρευνά τους κυρίως στη θαλάσσια περιοχή των νήσων Farallon ανοικτά της Καλιφόρνια και διαπίστωσαν ότι όποτε εμφανίζονταν φάλαινες δολοφόνοι στα λημέρια των λευκών καρχαριών, οι τελευταίοι τα εγκατέλειπαν μέσα σε λίγα λεπτά και εξαφανίζονταν στον ωκεανό, αναζητώντας άλλες αποικίες θαλάσσιων ελεφάντων.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι όρκες παρέμεναν συνήθως περί τη μία ώρα στην περιοχή, ενώ οι επιστήμονες κατέγραψαν μόνον μία επίθεσή τους σε λευκό καρχαρία, όταν καταβρόχθισαν μόνον το συκώτι του, όπου αποθηκεύεται λίπος και ιχθυέλαιο και αποτελεί βασική διατροφική πηγή.

Οι ερευνητές δεν κατάφεραν, πάντως, να εξακριβώσουν αν οι φάλαινες δολοφόνοι αντιμετωπίζουν τους λευκούς καρχαρίες ως λεία ή ως ανταγωνιστή στο κυνήγι.

Η διαμαρτυρία με κότες σε αγώνα που έγινε viral! (Video)

Οι οπαδοί της Χεράκλες στην Ολλανδία έχουν τεράστιο πρόβλημα με την αλλαγή του ονόματος του γηπέδου και βρήκαν τρόπο να διαμαρτυρηθούν στο ματς με τη Χέρενφειν. Να σας θυμίσουμε άλλη μια καθιστική διαμαρτυρία στο γήπεδο που έγινε viral!

Η ομάδα του Άλμελο ηττήθηκε στην έδρα της το Σάββατο με 4-0 από τη Χέρενφειν στην πρεμιέρα της Eredivisie στην Ολλανδία, όμως αυτό δεν συνέβη μόνο αυτό.

Οι οπαδοί της Χεράκλες είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι την απόφαση της διοίκησης να μετονομάσει το γήπεδο του συλλόγου, το οποίο λεγόταν «Πόλμαν» σε «Έρβε Ασίτο», λόγω του χορηγού.

Έτσι, στο ξεκίνημα του αγώνα άρχισαν να πετάνε αυγά στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως το «κλου» ήταν όταν αμόλησαν στο γήπεδο μια κότα που άρχισε να κόβει βόλτες. Εν τέλει, το πουλερικό «συνελήφθη» από έναν οπαδό που το σήκωσε στον αέρα με τα χέρια!
Δείτε το βίντεο:
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share