Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο ''άτακτος'' ελέφαντας που έγινε viral! (Video)

Είχε άλλα κατά νου!

6 Αυγούστου 2019 07:50
Ο ''άτακτος'' ελέφαντας που έγινε viral! (Video)

Tι να κάνει και ο καημένος ο ελέφαντας όταν έχει τέτοιο μοντέλο δίπλα του.

Σ΄ένα βίντεο που έγινε viral μια πανέμορφη κοπέλα και μοντέλο του Playboy έγινε λιγάκι παραπάνω διάσημη χάρη στην προσπάθειά της για την τέλεια σέλφι κι έναν παιχνιδιάρη ελέφαντα. Δείτε και την διαμαρτυρία με κότες σε αγώνα που έγινε viral! (Video)

O Bubbles, όπως λέγεται το ελεφαντάκι των τεσσάρων τόνων, φαίνεται ότι είχε άλλα κατά νου απ’ το να ποζάρει στο φακό του φωτογράφου, αφού εστίασε το ενδιαφέρον του στο άνω μέρος του μπικίνι που φορούσε η Φράνσια Τζέιμς στη φημισμένη Myrtle Beach της νότιας Καλιφόρνια.

Απίστευτο: Πήδηξε πάνω σε καμηλοπάρδαλη για να κάνει βόλτα! (Video)

Έναν μεθυσμένο επισκέπτη ζωολογικού κήπου που πήδηξε έναν τεράστιο φράκτη και στη συνέχεια καβάλησε μια καμηλοπάρδαλη αναζητεί η αστυνομία του Καζακστάν. Σοκ: Καμηλοπάρδαλη επιτέθηκε σε μητέρα και τον τρίχρονο γιο της!

Σε βίντεο που τράβηξε ένας άλλος επισκέπτης κι έχει γίνει viral στο μεταξύ, διακρίνεται ο άνδρας να σκαρφαλώνει στο φράκτη και να απλώνει το χέρι του για να χαϊδέψει την καμηλοπάρδαλη στο λαιμό. Στη συνέχεια πηδά πάνω της και αρχίζει τη βόλτα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου Σιμκέντ και η αστυνομία, αναζητούν τον άνδρα που κατά πάσα πιθανότητα ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.


Ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος αποτελεί τουριστική ατραξιόν καθώς φιλοξενεί πάνω από 1.500 ζώα, μεταξύ των οποίων κι ένα κοπάδι με καμηλοπαρδάλεις.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share