Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκύλος αρνείται να πάει για καθαρισμό δοντιών και γίνεται viral! (Video)

Ξεκαρδιστικό!

5 Αυγούστου 2019 07:35
Σκύλος αρνείται να πάει για καθαρισμό δοντιών και γίνεται viral! (Video)

Viral έχει γίνει το βίντεο ενός σκύλου που φαίνεται πως θύμωσε πολύ με την ιδιοκτήτριά του αφού εκείνη τον πήγε στον κτηνίατρο για καθαρισμό δοντιών. Δείτε και πώς είναι η ζωή κάποιου όταν ζεί με ένα Golden Retriever!

Ο Φριτζ, ένα Λαμπραντόρ δύο χρονών από το Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, αρνείται να κοιτάξει προς το μέρος της Μπρετ Μόρτιμε στην επιστροφή από τον κτηνίατρο, κάνοντάς της... μούτρα μέσα στο αυτοκίνητο.

Η ίδια κατέγραψε την ξεκαρδιστική του αντίδραση με την κάμερα του κινητού της και ο Φριτζ έγινε viral, με τους χρήστες του Twitter να του συμπαραστέκονται.

Η ίδια μίλησε στο Live 13 εξηγώντας πως ο σκύλος έπρεπε να πάει για καθαρισμό για να μην έχει προβλήματα με τα δόντια του και πως όταν γύρισε να τον πάρει δεν ήταν χαρούμενος που την έβλεπε.

«Αισθάνθηκα άσχημα αλλά έγινε για το καλό του», σημειώνει.

Απίστευτο: Πήδηξε πάνω σε καμηλοπάρδαλη για να κάνει βόλτα! (Video)

Έναν μεθυσμένο επισκέπτη ζωολογικού κήπου που πήδηξε έναν τεράστιο φράκτη και στη συνέχεια καβάλησε μια καμηλοπάρδαλη αναζητεί η αστυνομία του Καζακστάν. Σοκ: Καμηλοπάρδαλη επιτέθηκε σε μητέρα και τον τρίχρονο γιο της!

Σε βίντεο που τράβηξε ένας άλλος επισκέπτης κι έχει γίνει viral στο μεταξύ, διακρίνεται ο άνδρας να σκαρφαλώνει στο φράκτη και να απλώνει το χέρι του για να χαϊδέψει την καμηλοπάρδαλη στο λαιμό. Στη συνέχεια πηδά πάνω της και αρχίζει τη βόλτα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου Σιμκέντ και η αστυνομία, αναζητούν τον άνδρα που κατά πάσα πιθανότητα ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.


Ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος αποτελεί τουριστική ατραξιόν καθώς φιλοξενεί πάνω από 1.500 ζώα, μεταξύ των οποίων κι ένα κοπάδι με καμηλοπαρδάλεις.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share