Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παπαγάλος – Δεινός χορευτής: Εκτελεί 14 διαφορετικές κινήσεις (Video)

Απίστευτος!

3 Αυγούστου 2019 09:25
Παπαγάλος – Δεινός χορευτής: Εκτελεί 14 διαφορετικές κινήσεις (Video)

Ο παπαγάλος που θα δείτε στο βίντεο αποδεικνύεται δεινός χορευτής. Μάλιστα επιστήμονες που μελέτησαν τις κινήσεις του κατέληξαν ότι το πουλί μπορεί να προβεί σε 14 μοναδικούς ελιγμούς. Όταν οι γάτες παριστάνουν τους ανθρώπους…

Το πτηνό ονομάζεται Snowball και εδώ και χρόνια έχει γίνει γνωστό χάρη στο κανάλι στο youtube που διατηρούν οι ιδιοκτήτες του, στο οποίο γίνεται πρωταγωνιστής εξαιτίας των χορευτικών του κινήσεων.

Αυτό που μελέτησαν οι επιστήμονες από το 2009 που έγινε γνωστό το ταλέντο του πτηνού μέχρι και σήμερα, είναι εάν αυτές οι κινήσεις οφείλονται σε μιμήσεις κινήσεων που βλέπει στο περιβάλλον του ή αν είναι ένα ταλέντο εκ φύσεως.

Οι ερευνητές δεν είναι σίγουροι πως ο Snowball έμαθε να χορεύει τόσο περίπλοκα, αλλά δείχνει σίγουρα ότι ο χορός δεν είναι μόνο ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Μάλιστα, από επιστημονική σκοπιά θεωρείται ο πρώτος επιβεβαιωμένος μη ανθρώπινος χορευτής.

Κουτάβι έχει λόξυγγα και δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι του συμβαίνει!

Η χαριτωμένη αντίδραση του κουταβιού αυτού στον λόξυγγά του.

Ο λόξυγγας είναι ακούσιες συσπάσεις του διαφράγματος που συμβαίνουν σπάνια στον οργανισμό και έχουν διάρκεια από πέντε έως δέκα λεπτά συνήθως. Λόξυγγα δεν έχουν μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα σκυλιά.
Το κουτάβι του βίντεο που ακολουθεί έχει λόξυγγα για πρώτη φορά στη ζωή του και τα έχει εντελώς χαμένα. Κοιτά δεξιά και αριστερά, κοιτάζει πίσω του, γαβγίζει σε κάθε σπασμό και προσπαθεί να καταλάβει τι του γίνεται. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως χαριτωμένο βίντεο στο Youtube που φτάνει περίπου τις 19 εκατομμύρια προβολές.

Είναι συχνό φαινόμενο για τα κουτάβια να έχουν λόξυγγα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όταν μεγαλώσουν μπορεί να τους ξανασυμβεί αν πίνουν γρήγορα νερό, αν φάνε γρήγορα (λόγω του ότι μεγάλη ποσότητα περιττού αέρα εισχωρεί στο στομάχι και απελευθερώνεται με τη μορφή λόξυγγα) ή ακόμα και αν είναι πολύ χαρούμενο.

Δείτε το βίντεο που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο:

Απίστευτο: Πώς είναι η ζωή κάποιου με Golden Retriever; (Video)

Έρευνες έχουν αποδείξει πως η ζωή με έναν σκύλο είναι πολύ καλύτερη από το να είσαι μόνος σου! Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου κάποιες φορές!

Τι συμβαίνει όμως όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να βιντεοσκοπήσει την καθημερινότητά του με ένα Golden Retriever; Δείτε ακόμα: Σκύλος εδώ και 80 μέρες περιμένει στο σημείο που σκοτώθηκε το αφεντικό του!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share