Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγριο ξύλο σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ! (Video)

Απίστευτο!

1 Αυγούστου 2019 08:35
Άγριο ξύλο σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ! (Video)

Ο αγωνιστικός χώρος στον αγώνα των Σινσινάτι Ρεντς με τους Πίτσμπουργκ Πάιρατς μετατράπηκε σε ρινγκ, σε μια απίστευτη συμπλοκή μεταξύ παικτών.

Τα επεισόδια μεταξύ παικτών ξέσπασαν στο ματς μπέιζμπολ των Σινσινάτι Ρεντς με τους Πίτσμπουργκ Πάιρατς για το πρωτάθλημα MLB των ΗΠΑ.

Τα αίματα άναψαν στο ένατο inning, καθώς το χειρότερο σερί ηττών των Πάιρατς εδώ και οκτώ χρόνια όδευε στο τέλος του, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 11-4.

Ξαφνικά, ο 27χρονος Άμιρ Γκάρετ του Σινσινάτι πέταξε κάτω το γάντι του και επιτέθηκε με γροθιές στην ομάδα του Πίτσμπουργκ που ήταν στον πάγκο και φυσικά ακολούθησε χαμός.

Του έριξε ένα χτύπημα στα 29 δευτερόλεπτα και θυμίζει Terminator, έχοντας 8 κατάγματα στο κεφάλι (video)

Εφιαλτικό αποδείχθηκε το ντεμπούτο του Sage Northcutt με τον Cosmo Alexandre, στο ONE Championship.

Ο 23χρονος από το Τέξας άντεξε μόλις 29 δευτερόλεπτα στο ρινγκ, καθώς το πρώτο χτύπημα που δέχθηκε από τον αντίπαλό του, αποδείχθηκε καθοριστικό, βγάζοντάς τον νοκ άουτ.

Μάλιστα η δύναμη ήταν τέτοια που του προκάλεσε 8 κατάγματα στο κρανίο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο διάρκειας 9 ωρών

Παρά την ταλαιπωρία όμως, ο MMAer με το babyface, δεν έχασε το χιούμορ του, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον Terminator.

Να σας θυμίσουμε την μητέρα-μποξέρ έκανε μαύρη στο ξύλο την 11χρονη φίλη της κόρης της

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share