Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Κέρδισες!»: Το ελληνικό βίντεο που υπολογίζεται ότι έφερε δάκρυα στα μάτια 1 εκατομμυρίου θεατών!

Δείτε το φοβερό βίντεο!

29 Ιουλίου 2019 17:59
«Κέρδισες!»: Το ελληνικό βίντεο που υπολογίζεται ότι έφερε δάκρυα στα μάτια 1 εκατομμυρίου θεατών!

Eλάχιστα ελληνικά σποτ έχουν καταφέρει να γίνουν τόσο γρήγορα viral και να αγαπηθούν τόσο. Το βίντεο για την προώθηση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης «Ο φίλος μου το κινητό», που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου, είναι ουσιαστικά μια ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστή ένα αγόρι που αναζητά παρέα για παιχνίδι με την μπάλα. Όλοι ωστόσο, μικροί μεγάλοι, είναι τόσο αφοσιωμένοι στα κινητά και τα τάμπλετ τους, που δεν του δίνουν καμία σημασία.

Μέχρι που βρίσκει ένα άλλο παιδί, με πρόβλημα όρασης (το υποδύεται ο Γιάννης Σαμαράς, μαθητής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας), και το προσκαλεί στον πρώτο αγώνα τρεξίματος της ζωής του. «Κέρδισες!» του λέει με ενθουσιασμό, για να απαντήσει το αγόρι, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια της ηλικίας του: «Δεν έχω κερδίσεi ποτέ".

Δείτε το βίντεο:

Όλα για το ρεπορτάζ! Δημοσιογράφος βούτηξε στα νερά για να...

Κυριολεκτικά στα βαθιά έπεσε δημοσιογράφος από το Πακιστάν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ο Azadar Hussain βούτηξε στα νερά για να μεταδώσει την ανησυχητική υπερχείλιση στον Ινδό ποταμό στην περιοχή του Παντζάμπ.

Έχοντας νερό ως τον λαιμό και κρατώντας το μικρόφωνο με το ένα του χέρι, μιλούσε ατάραχος για το φαινόμενο που πλήττει τις γεωργικές εκτάσεις της περιοχής.

Ο Hussain φυσικά έχει γίνει πλέον viral. Τόσο, ώστε ουκ ολίγοι θαυμαστές του στα social media «απαιτούν» να του αποδοθεί το βραβείο Pulitzer!

Η πιο σέξι διαιτητής που έχει τρελάνει τα social media! (Video)

Η Βραζιλιάνα Φερνάντα Κολόμπο έχει σαγηνεύσει τον ανδρικό πληθυσμό. Η σέξι διαιτητής έχει γίνει viral με μια απλή χειρονομία που έκανε στο γήπεδο.

Η Κολόμπο έκανε μια κίνηση με το χέρι σαν να ετοιμαζόταν να βγάλει κίτρινη κάρτα σε έναν παίκτη αλλά τελικά έβγαλε ένα μαντίλι από την τσέπη της για να σκουπίσει τον ιδρώτα από το μέτωπο της.

Η 27χρονη διαιτητής από τη Βραζιλία έγινε διάσημη στο Μουντιάλ του 2014, σαν βοηθός τότε, ενώ από πέρυσι είναι διεθνής διαιτητής.

Η Κολόμπο, που θεωρείται η πιο σέξι διαιτητής στον κόσμο, έχει πάνω από 250.000 followers στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βίντεο σοκ: Λιοντάρι μάχεται ενάντια σε 20 ύαινες!

Μεξικό: Ταύρος έσπασε το σαγόνι γυναίκας ταυρομάχου! (Video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share