Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό video: Κροκόδειλος αρπάζει σκύλο σε όχθη ποταμού!

Προσοχή σκληρές εικόνες!

28 Ιουλίου 2019 11:50
Σοκαριστικό video: Κροκόδειλος αρπάζει σκύλο σε όχθη ποταμού!

Οι μαθητές του Κέιπ Γιορκ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας έτυχε να είναι αυτόπτες μάρτυρες μιας αποτρόπαιας εικόνας στην εκπαιδευτική εκδρομή που είχαν πάει με υπεύθυνους καθηγητές στο πλησιέστερο ποτάμι.

Συγκεκριμένα είδαν μπροστά στα μάτια τους έναν κροκόδειλο να βγαίνει από το νερό, να πλησιάζει έναν σκύλο που έπαιζε αμέριμνος στην όχθη με ένα άλλο σκυλάκι, να τον αρπάζει και τον παίρνει μαζί του κάτω από το νερό. Ένας δάσκαλος κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό.

Άντρας βάζει το χέρι του στο στόμα κροκόδειλου και το ζώο τον δαγκώνει με μανία για να το κατασπαράξει

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας φροντιστής ερπετών δέχθηκε επίθεση από έναν κροκόδειλοόταν έβαλε το χέρι του μέσα στο στόμα του, μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο 45χρονος Tao, έκανε μία επίδειξη στο ζωολογικό κήπο Phokkathara στη βόρεια Ταϊλάνδη, μπροστά σε περίπου 100 άτομα.

Καθώς έβαλε το χέρι του μέσα στο στόμα του κροκοδείλου, ο Tao κοίταξε το ακροατήριο και είπε στον εκφωνητή να σταματήσει τη μουσική.

Στη συνέχεια, ο κροκόδειλος έκλεισε στο στόμα του το χέρι του Tao και άρχισε να τον κουνάει πέρα δώθε.

Ο άντρας έβγαλε μια δυνατή κραυγή προτού καταφέρει να ελευθερωθεί ενώ το αίμα του έσταζε στα βρεγμένα πλακάκια.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από τον 35χρονο Khun Phusawit,ο οποίος επισκέφθηκε το ζωολογικό κήπο με τη σύζυγό του Nok και τα δύο παιδιά τους.

Τρομακτικό: Tεράστιος κροκόδειλος βρέθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου!

“Η παράσταση ήταν πολύ καλή μέχρι να συμβεί αυτό. Ελπίζω ότι ο άνθρωπος είναι εντάξει και πως θα αναρρώσει σύντομα,” είπε.

Όλοι ήταν σοκαρισμένοι όταν συνέβη αυτό και τα παιδιά ήταν φοβισμένα.”

Ο Dong Wittawat, ο ιδιοκτήτης του ζωολογικού πάρκου, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο υπάλληλος που δέχθηκε επίθεση από τον κροκόδειλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πως ήταν καλά στην υγεία του.

“Αγαπά τους κροκόδειλους και θα εργαστεί ξανά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι πολύ σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο,” είπε ο κ. Wittawat.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share