Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

O Κάρλος Βαλντεράμα ίσιωσε την θρυλική αφάνα του! (Video)

Iσιωτική στις πιο κλασικές μπούκλες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

22 Ιουλίου 2019 08:54
O Κάρλος Βαλντεράμα ίσιωσε την θρυλική αφάνα του! (Video)

Ο Κάρλος Βαλντεράμα, ο άνθρωπος που επί δεκαετίες διατηρεί την πιο εμβληματική αφάνα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, εμφανίζεται μπροστά σου δίχως τις χαρακτηριστικές μπούκλες του αλλά με ίσιο, ολόισιο, μαλλί. Είναι αλήθεια ή μήπως ψέμματα;

Ο θρυλικός Κολομβιανός ποδοσφαιριστής πόσταρε τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram χρεώνοντας την αλλαγή στη δεύτερη σύζυγό του Ελβίρα Ρεδόνδο, η οποία, όπως έγραψε, έπειτα από ένα χαμένο στοίχημα τού ζήτησε να βουρτσίσει και να ισιώσει το μαλλί του.

Tο γκολ που δίχασε το ίντερνετ! (Video)

Ο Ιάπωνας Γιούτα Κόικε της Κασίμα Άντλερς στο ματς της J - League με την Τζούμπιλο Ιβάτα συζητήθηκε όσο κανένας άλλος. Να σας θυμίσουμε ένα απίστευτο περιστατικό με αλιγάτορα - τέρας που έκανε έφοδο σε γήπεδο!

Το απόλυτο viral έχει γίνει το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Ιάπωνας Γιούτα Κόικε.

Ο 22χρονος στο ματς με την Τζούμπιλο Ιβάτα πέτυχε το παρθενικό του γκολ με ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση αριστερά.

Ο Γιούτα, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, πήρε την μπάλα από τα αριστερά και υπό πίεση έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό βολέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Όμως το ερώτημα είναι καίριο: Ήθελε να σκοράρει ή όχι;

Κάποιοι λένε πως η γλώσσα του σώματος του μετά το γκολ μαρτυρά ότι απλά ήθελε να κάνει μια σέντρα, ενώ άλλοι αντιτείνουν πως ο σκόρερ είδε ότι δεν υπήρχε συμπαίκτης μες στην αντίπαλη περιοχή και αποφάσισε να σουτάρει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

H καθιστική διαμαρτυρία στο γήπεδο που έγινε viral! (Video)

Η πιο σέξι διαιτητής που έχει τρελάνει τα social media! (Video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share