Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κλειδώθηκε στο πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου ...O τρόπος που δραπέτευσε απίστευτος! (Video)

Τι θα συμβεί αν το παιδί σας κολλήσει ποτέ στο πορτμπαγκάζ;

19 Ιουλίου 2019 09:59
Κλειδώθηκε στο πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου ...O τρόπος που δραπέτευσε απίστευτος! (Video)

παιδιά έχουν μια ικανότητα να βρίσκουν προβλήματα όταν πραγματικά δεν υπάρχουν.

Τι θα συμβεί αν το παιδί σας κολλήσει ποτέ στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, για οποιοδήποτε λόγο; Ακόμα κι αν δεν θεωρείται ότι η απαγωγή είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στα παιδιά σας, παρόλα αυτά θα μπορούσαν να καταλήξουν παγιδευμένα σε ένα αυτοκίνητο εντελώς τυχαία κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού. Δείτε ένα σοκαριστικό βίντεο με παιδι που έπεσε ανάμεσα σε συρμό και αποβάθρα μπροστά στα μάτια της μητέρας του!

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να εξασφαλίσετε ότι ξέρετε πώς να τα βγάλετε έξω με ασφάλεια!

Aπίστευτος οδηγός σε αγώνα περνά 17 αντιπάλους σε έναν γύρο! (Video)

Οι αγώνες ενιαίου πάντοτε αναδεικνύουν τον ταχύτερο οδηγό. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτάθλημα με Mazda MX-5. Δείτε ακόμα ένα περίεργο βίντεο με έναν 4χρονο που έκλεψε το αυτοκίνητο του παππού του για απίστευτο λόγο...

Το ιαπωνικό roadster έχει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο και είναι ο ορισμός του σπορ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου με αριθμό 186 που βλέπουμε στο βίντεο είναι ο Ρόι Φούλμερ, πιλότος της Mazda Teen Challenge.


Στον πρώτο μόλις γύρο πέρασε 17 αυτοκίνητα και άλλα 17 αυτοκίνητα στον υπόλοιπο αγώνα, σύνολο 34! Συνολικά έτρεχαν 58 οδηγοί και ο Φούλμερ τερμάτισε στην 21η θέση, επειδή ξεκίνησε τον αγώνα του από πολύ πίσω.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share