Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Παραλία μετατράπηκε σε ρινγκ στη Βαρκελώνη! (Video)

Ένας τσακωμός που ξέφυγε από κάθε έλεγχο!

19 Ιουλίου 2019 07:09
Παραλία μετατράπηκε σε ρινγκ στη Βαρκελώνη! (Video)

Σε παραλία Μπαρτσελονέτα της Βαρκελώνης, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν δύο παρέες να πιάνονταιστα χέρια και άρχιζαν να ρίχνουν κλωτσιές και μπουνιές ο ένας στον άλλο. Δείτε άλλον ένα καβγά που ξέφυγε από τα όρια με οικογένεια που γίνεται θέαμα στη μέση του δρόμου!

Βίντεο που κατέγραψε μάρτυρας της συμπλοκής δείχνει τις δύο παρέες αρχικά να διαπληκτίζονται σε έντονο ύφος μεταξύ τους, όμως τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αιτία της συμπλοκής αλλά και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν όσοι συμμετείχαν στον καβγά.

Άντρας κάνει «νεροτσουλήθρα» σε βαγόνι του μετρό και γίνεται viral! (Video)

Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία και συγκεκριμένα σε ένα από τα τρένα που κυκλοφορούν στη Μελβούρνη.

Ένας από τους επιβάτες ενώ το μετρό βρισκόταν εν κινήσει, γδύθηκε μπροστά σε όλο τον κόσμο και κρύβοντας το επίμαχο σημείο του κορμιού του, πήρε φόρα και «τσούλησε» κατά μήκος του βαγονιού λες και βρίσκεται σε νεροτσουλήθρα.

Ενώ οι επιβάτες δεν φάνηκαν να ενοχλήθηκαν αλλά αντίθετα έκπληκτοι να γελούν και να τον τραβούν βίντεο, από τα μεγάφωνα ακούστηκε ο εκφωνητής του σταθμού ο οποίος ανακοίνωσε πως τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες σε δημόσιες συγκοινωνίες και πως όποιος επιβάτης δει ξανά παρόμοιο σκηνικό, να ειδοποιήσει αμέσως τις αστυνομικές αρχές ή τους υπεύθυνους του σταθμού μέσα από το κουμπί κινδύνου στο βαγόνι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share