Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκιάθος: Αεροπλάνο πετά "ξυστά" από τα κεφάλια των τουριστών! (Video)

Κι όμως αυτό έγινε στην Ελλάδα!

16 Ιουλίου 2019 10:50
Σκιάθος: Αεροπλάνο πετά

Απίστευτο είναι το βίντεο που δικαίως έχει γίνει viral με το αεροπλάνο που πετάει "ξυστά" πάνω από τα κεφάλια των τουριστών!

Η προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Σκιάθου έχει γίνει viral , αφού πετά τόσο χαμηλά που ελάχιστα μέτρα από τα κεφάλια του κόσμου και σε ελάχιστη απόσταση από το δρόμο που χωρίζει την παραλία από το διάδρομο προσγείωσης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που είδαμε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλοκαίρι Μαζί", το αεροπλάνο της British Airways έχει κατεβάσει τις ρόδες του, περνώντας ξυστά από τα κεφάλια των περαστικών και των λουόμενων που περιμένουν την προσγείωση, με τα κινητά στα χέρια… Το αεροσκάφος τύπου Embraer E190 προκαλεί τόσο ισχυρές αναταράξεις που σκύβουν τα κεφάλια τους για να προστατευτούν. Μπορεί να σας έκανε εντύπωση αυτή η είδηση και το βίντεο αλλά δείτε ακόμα και αεροπλάνακι που πιάνει τα 727 χλμ!

Οι πολύ χαμηλές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Σκιάθου είναι πολύ συχνό φαινόμενο, κάτι που κάνει τους τουρίστες και τους κυνηγούς τέτοιων σκηνών να επισκέπτονται την περιοχή για αυτόν ακριβώς το λόγο. Παρά τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί, οι…φανατικοί δεν αποθαρρύνονται.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Όταν ο κύκνος εκδικήθηκε...μια τουρίστρια στην Σκιάθο! (Video)

Όταν τα ζώα αγανακτούν με τους ανθρώπους και ειδικά με τους τουρίστες τότε το αποτέλεσμα είναι απίστευτο! Δείτε το απίστευτο βίντεο με έναν κύκνο στην Σκιάθο που εκδικήθηκε μια τουρίστρια επειδή δεν ήθελε να τον βγάλουν φωτογραφία!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, που δείχνει την αντίδραση ενός κύκνου όταν μία τουρίστρια επιχειρεί να τον φωτογραφίσει, σε παραλία της Σκιάθου.

Η γυναίκα κρατά το κινητό τηλέφωνο στο χέρι, προσπαθώντας να τραβήξει φωτογραφία τον κύκνο.

Εκείνος κινείται επιθετικά εναντίον της, με αποτέλεσμα η τουρίστρια να οπισθοχωρήσει. Στη συνέχεια όμως επανέρχεται, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να κάνει το “κλικ”. Λογάριαζε όμως χωρίς τον “ξενοδόχο”.

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο:

Videos

Ροή ειδήσεων

Share