Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Απίστευτο: Γάτα υιοθετεί...παπάκια! (Video)

Ίσως μπερδευτούν λίγο τα παπάκια...

11 Ιουλίου 2019 20:05
Απίστευτο: Γάτα υιοθετεί...παπάκια! (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ιρλανδία, όπως μετέδωσε ο φακός της βιολόγου - τηλεπαρουσιάστριας Liz Bonnin.

Σε μία φάρμα στην ιρλανδική ύπαιθρο, ένα ζευγάρι αγόρασε αυγά πάπιας προς επώαση για να γεννηθούν μετά από λίγες μέρες. Όταν αυτά γεννήθηκαν, σχεδόν αμέσως εξαφανίστηκαν, μέχρι να βρεθεί το ένα στο στόμα της γάτας!

Όμως αυτό που ακολούθησε δεν ήταν το αναμενόμενο. Αντί να το φάει, το πρόσεχε και μετά από λίγο κατάλαβαν ότι ουσιαστικά είχε υιοθετήσει και τα 3 παπάκια!

Αυτό εξηγείται καθώς και η ίδια η γάτα είχε μόλις γεννήσει και τα ένστικτα της την καλούσαν να προστατέψει τα μικρά, άρα τα πήρε μαζί με τα γατάκια!

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την ιστορία εδώ:

Απίστευτο: Αεροπλάνο με πανό Λίβερπουλ πάνω από την προπόνηση της Γιουνάιτεντ! (Video)

Η κόντρα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τις πιο διάσημες στην Ευρώπη και φέτος ήταν η χρονιά της Λίβερπουλ αφού παραλίγο να πάρουν το πρωτάθλημα και κατέκτησαν το Champions League, ενώ η Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και δεν κατέκτησε τίποτα.

Κάποιοι οπαδοί των reds με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ αποφάσισαν να πικάρουν τους αντιπάλους τους που βρέθηκαν στο Περθ της Αυστραλίας για την προετοιμασία τους. Παρουσία 14.000 οπαδών των "κόκκινων διαβόλων"¨μίσθωσαν ένα μικρό αεροπλάνο για να τρολάρουν τη μεγάλη τους αντίπαλο.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, το αεροπλάνο κουβαλούσε ένα πανό που ανέφερε: "Λίβερπουλ, έξι φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης". Το σούπερ στιγμιότυπο έχει γίνει viral στα social media, με τους ευρηματικούς οπαδούς των "Κόκκινων" να δέχονται μαζικά συγχαρητήρια από φιλάθλους των πρωταθλητών Ευρώπης σε όλο τον κόσμο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share