Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Τεράστια τρύπα σε δρόμο καταπίνει ολόκληρο φορτηγάκι! (Video)

Απίστευτο!

11 Ιουλίου 2019 14:56
Τεράστια τρύπα σε δρόμο καταπίνει ολόκληρο φορτηγάκι! (Video)

Tεράστια τρύπα άνοιξε σε δρόμο στη Βιρτζίνια καταπίνοντας ένα ολόκληρο μίνι βαν.

Στο βίντεο που ανήρτησε κάτοικος της πόλης Ντέιλ, όπου έγινε το περιστατικό, διακρίνεται το πίσω μέρος του κόκκινου μίνιβαν ενώ το όχημα φαίνεται να κρατιέται μόνον από τον προφυλακτήρα του στο χείλος της βάθους έξι μέτρων τρύπας. Άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην Κίνα με δρόμο που κατέρρευσε μέσα σε δευτερόλεπτα!

«Ο ιδιοκτήτης του θα χρειαστεί σίγουρα ένα καινούριο ΙΧ», ακούγεται μια γυναίκα να λέει, λίγες στιγμές πριν το βάρος του μίνιβαν το παρασύρει στο βάθος της τρύπας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το όχημα έγινε συντρίμμια από τα μπάζα τσιμέντου και χώματος που έπεσαν πάνω του. Ευτυχώς το φορτηγάκι ήταν σταθμευμένο και δεν υπήρχε κανείς μέσα όταν άνοιξε η τρύπα, μετά έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, που διέβρωσε το υπέδαφος.

Σοκάρουν οι εικόνες όταν κεραυνός χτυπάει σκάφος! (Video)

Απίστευτες είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν όταν κεραυνός χτύπησε ένα σκάφος! Η στιγμή καταγράφηκε από κάμερα το περασμένο Σάββατο στο λιμάνι της Βοστόνης! Πριν λίγες ημέρες άντρας είχε σκοτωθεί από κεραυνό!

Το απίστευτο βίντεο που δείχνει τη στιγμή που κεραυνός χτυπάει με μανία σκάφος είναι τρομερό!

Ο Harry Minucci, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το φακό, βρισκόταν στο σημείο την ώρα μεγάλης καταιγίδας και περίμενε την κατάλληλη στιγμή που ο κεραυνός θα εμφανιζόταν.

Τελικά εκείνη η στιγμή έφτασε και ο Harry κατέγραψε τον κεραυνό να χτυπάει με απίστευτη μανία το σκάφος φίλου του. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς μέσα στο συγκεκριμένο σκάφος, αλλά ούτε στα διπλανά.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share