Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: Συγκλονιστικές εικόνες από τη μανία της φύσης!

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

11 Ιουλίου 2019 09:32
Χαλκιδική: Συγκλονιστικές εικόνες από τη μανία της φύσης!

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική. Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους δυο παιδιά. Όλοι ήταν τουρίστες που έκαναν διακοπές στην περιοχή.

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της αδιανόητης καταστροφής. Σοκάρει η μαρτυρία για την 54χρονη Ρουμάνα που σκοτώθηκε μαζί με το παιδί της σε ταβέρνα. Ιταλία: 18 τραυματίες από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας!

Έξι νεκροί. Σχεδόν 100 τραυματίες. Ανυπολόγιστες καταστροφές. Η φονική κακοκαιρία που σάρωσε το βράδυ της Τετάρτης (10.07.2019) τη Χαλκιδική αφήνει πίσω του θάνατο και συντρίμμια.

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr το σοκαριστικό βίντεο με την μανία της φύσης:

Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Σε ετοιμότητα ο στρατός!

Ο στρατός θα βοηθήσει στις ενέργειες στην Χαλκιδική μετά την φονική θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Έξι νεκροί, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, ένας αγνοούμενος και περισσότεροι από εκατό τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τα ακραία και φονικά καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τη νύχτα στη Χαλκιδική.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μετά από σύσκεψη αποφασίστηκε δυνάμεις του στρατού να συνδράμουν στο έργο της Πολιτικής Προστασίας. «Η μεγαλύτερη ανάγκη προς το παρόν είναι η μεταφορά γεννητριών προκειμένου να αποκαταστήσουμε έστω και προσωρινά την παροχή ενέργειας».

Παράλληλα όπως είπε θα μεταφερθούν και μηχανήματα του στρατού τα οποία θα βοηθήσουν σε κάθε ενέργεια αποκατάστασης των ζημιών στην περιοχή. «Ο Ελληνικός Στρατός είναι σε ετοιμότητα να εφαρμόσει τα σχέδια έκτακτης ανάγκης. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει ταχύτητα εκτέλεσης, θα υπάρχει και αποτέλεσμα. Έχουν δοθεί και οι απαραίτητες εντολές από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Σοκαριστική μαρτυρία στη Χαλκιδική: H στιγμή που μήτερα και γιος χάνουν τη ζωή τους...

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός άνδρα που βρισκόταν στην ίδια ταβέρνα στη Χαλκιδική την ώρα της τραγωδίας. Όπως είπε, όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβαν να σώσουν την άτυχη γυναίκα. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την καταστροφή που συγκλονίζει!

«Δεν καταλάβαμε τίποτα. Είχε 100 άτομα μέσα. Τίποτα δεν καταλάβαμε. Τρέξαμε, βγάλαμε όσους μπορούσαμε, καμιά 10αρια τραυματίες. Τη γυναίκα δεν μπορούσαμε να τη βγάλουμε», είπε εμφανώς σοκαρισμένος ο άνδρας.

Η 54χρονη γυναίκα καταπλακώθηκε από το στέγαστρο που κατέρρευσε από τον δυνατό αέρα.

Ακόμα πιο σοκαριστική είναι η μαρτυρία του για το θάνατο του παιδιού, του 8χρονου γιου της γυναίκας από τη Ρουμανία. «Το παιδάκι ήταν εδώ έξω. Δεν ήταν τραυματισμένο. Σταμάτησε να αναπνέει. Το πήρε η γυναίκα μου, το πήγε στο ΕΣΥ και εκεί κατέληξε».

Περιγράφοντας τη σφοδρότητα των φαινομένων, ο ίδιος μάρτυρας είπε πως «σήκωσε κιόσκια από άλλα καταστήματα και τα έφερε εδώ».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share