Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο ξύλο: Oικογένεια γίνεται θέαμα στη μέση του δρόμου! (Video)

Aδιανόητες στιγμές!

10 Ιουλίου 2019 15:47
Απίστευτο ξύλο: Oικογένεια γίνεται θέαμα στη μέση του δρόμου! (Video)

Τα παιδιά και οι συνεργάτες του πάρκου στο Άναχαιμ της Καλιφόρνια έμειναν έκπληκτοι όταν ξέσπασε μια πρωτόγνωρη οικογενειακή διαμάχη στην Disneyland.

Στο βίντεο μια εξοργισμένη γυναίκα φαίνεται να φτύνει το πρόσωπο ενός άνδρα που φορά ένα ροζ μπλουζάκι, ο οποίος αντιδρά χτυπώντας την αρκετές φορές στο κεφάλι.

Φαινομενικά αδιάφορη από τις γροθιές, η γυναίκα απευθύνει έκκληση στους παριστάμενους, ζητώντας κάποιον να κρατήσει την κόρη της, η οποία κλαίει στο καροτσάκι της.

Αντί να κινηθεί κατά του επιτιθέμενου με την ροζ μπλούζα, ο άνδρας της οικογένειας χτυπά την σύντροφο του, μια γυναίκα που προσπαθούσε προηγουμένως να αποκλιμακώσει την ένταση.

Σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης της κατάστασης, μια γυναίκα σε ένα σκούτερ, που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα του άνδρα με την ροζ μπλούζα, χρησιμοποιεί το σκούτερ της για να χωρίσει τα δύο μέρη (χωρίς αποτέλεσμα, βέβαια).

Ένας ξεχωριστός καυγάς ξεκινά μεταξύ των δύο ανδρών, αφού ο άνδρας με το ροζ μπλουζάκι πληροφορείται πως ο επιτιθέμενος χτύπησε την μητέρα του. Παρά το ότι η γυναίκα του αντιπάλου του ισχυρίζεται ότι η μητέρα του σπρώχθηκε κατά λάθος, ο άντρας της επιτίθεται, χτυπώντας την προς το έδαφος και τραβώντας τα μαλλιά της, μέχρι να επέμβουν τελικά περαστικοί.
​Ένας περαστικός με ένα κόκκινο σακίδιο εμφανίζεται να πηδάει και να πνίγει τον επιτιθέμενο, τον κάνει να ηρεμήσει ενώ η ασφάλεια της Disneyland απλώς παρακολουθεί στο περιθώριο. Ακόμη και μετά την ακινητοποίηση του ανθρώπου, η ασφάλεια δεν φαίνεται να αλληλεπιδρά με τον άνθρωπο στο παραμικρό.

«Δεν δεχόμαστε αυτή τη συμπεριφορά», δήλωσε η Disney σε μια δήλωση στην KTLA, ενημερώνοντας επίσης στον ιστότοπο του Λος Άντζελες, ότι η οικογένεια απομακρύνθηκε από το πάρκο.

Σερβιτόρος γίνεται έξαλλος και πετάει τούρτα σε πελάτισσα! (Video)

Το ρητό «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» σίγουρα δεν ισχύει για τους παρακάτω σερβιτόρους, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι με μία πελάτισσα και της πέταξαν τούρτα!

Τι περιστατικό είχε συμβεί πριν αρκετό καιρό στο Κίεβο της Ουκρανίας και ο λόγος που η εξυπηρέτηση των σερβιτόρων δεν ήταν αυτή που κανείς θα περίμενε, οφείλεται στην αγένεια των δύο γυναικών.

Ο ένας κρατάει μία τούρτα και ακούγεται η μία από τις δύο κοπέλες να λέει: «Γιατί στο καλό να φάω την τούρτα σας;»!

Ο σερβιτόρος τότε της πετάει την τούρτα, η φίλη της πετάει το ποτό της στον άλλο σερβιτόρο, ο οποίος πετάει και σ' εκείνη ένα τραπεζομάντιλο.

Στο τέλος οι πελάτισσες ακούγονται να φωνάζουν «Τι στο καλό γίνεται εδώ μέσα;» και απομακρύνονται ζητώντας να μιλήσουν στον μάνατζερ.

Εκπρόσωπος του εστιατορίου, σύμφωνα με τη Mirror, δήλωσε: «Οι πελάτισσες ήταν αγενέστατες. Οισερβιτόροι δεν άντεξαν τον τρόπο τους και έκαναν ο,τι έκαναν! Η κατάσταση προκλήθηκε από τις πελάτισσες και οι σερβιτόροι δεν θα τιμωρηθούν».

Videos

Ροή ειδήσεων

Share