Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mπάντα από την Ουκρανία κατασκεύασε το πιο περίεργο μουσικό όργανο! (Video)

Και όμως το έφτιαξαν!

10 Ιουλίου 2019 07:38
Mπάντα από την Ουκρανία κατασκεύασε το πιο περίεργο μουσικό όργανο! (Video)

Από τον Ιανουάριο, ένα τραγούδι μιας ουκρανικής μπάντας έχει γίνει viral, το «Houston» των Brunettes Shoot Blondes έχει μουσική συνοδεία από 20 όργανα τα οποία βρίσκονται σε ένα και μόνο μουσικό όργανο! Δείτε όμως όμως τα παυσίπονα μετά μουσικής είναι πιο αποτελεσματικά!

Στο σύντομης διάρκειας βίντεο «Making of "Houston"», η indie μπάντα από την Ουκρανία αφηγείται την ιστορία πίσω από την κατασκευή αυτού του περίεργου οργάνου. «Όλα ξεκίνησαν με την ιδέα να παίξουμε ο καινούργιο μας τραγούδι με ένα σπέσιαλ όργανο το οποίο, προς το παρόν, δεν υπάρχει» δηλώσει ο φρόντμαν του συγκροτήματος, ο Αντρέι Κοβαλιόφ.

Με τη βοήθεια κάποιων μηχανικών, οι μουσικοί εγκατέστησαν μέσα σε ένα πιάνο με ουρά που είχαν περισυλλέξει, κρουστά, ταμπουρίνο, βιολί, μελόντικα, βιολοντσέλο, γκρανκάσα και άλλα μουσικά όργανα: κάποια πλήκτρα παίζουν έγχορδα, τα πετάλια του πιάνου βάζουν μέσα στη σύνθεση τα ντραμς.
Επί τρία χρόνια κατασκεύαζαν αυτό το καινούργιο «μουσικό όργανο». «Θέλαμε να το κάνουμε να φαίνεται ότι ήταν εύκολο, αλλά δεν πιστεύετε πόση προσπάθεια καταβάλαμε γι' αυτό το πρότζεκτ» εξομολογείται ο Ρομάν Σόμπολ.

Το τρενάκι του τρόμου...Μεγάλες ταχύτητες που κόβουν την ανάσα! (Video)

Το Maxx Force είναι το γρηγορότερο roller coaster την γεννιάς των Ηνωμένων Πολιτειών. Το τρενάκι αναπτύσσει ταχύτητα έως 125 χλμ/ώρα μέσα σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα! Δείτε κάτι πολύ γλυκό, τα ρακούν μετέτρεψαν ένα ποδήλατο σε «ρόδα» λούνα παρκ!

Το λούνα παρκ Six Flags Great America στο Ιλινόι άρχισε να υποδέχεται τους λάτρεις της περιπέτειας και κατέχει ήδη δύο ρεκόρ.

Όμως, δεν είναι το μόνο. To roller coaster του Dododonpa στην Ιαπωνία κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ επιτάχυνσης, καθώς κάνει το 0-180 χλμ/ώρα σε… 1,56’’!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share