Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Aπίστευτος οδηγός σε αγώνα περνά 17 αντιπάλους σε έναν γύρο! (Video)

Απολαύστε το βίντεο!

9 Ιουλίου 2019 07:45
Aπίστευτος οδηγός σε αγώνα περνά 17 αντιπάλους σε έναν γύρο! (Video)

Οι αγώνες ενιαίου πάντοτε αναδεικνύουν τον ταχύτερο οδηγό. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτάθλημα με Mazda MX-5. Δείτε ακόμα ένα περίεργο βίντεο με έναν 4χρονο που έκλεψε το αυτοκίνητο του παππού του για απίστευτο λόγο...

Το ιαπωνικό roadster έχει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο και είναι ο ορισμός του σπορ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου με αριθμό 186 που βλέπουμε στο βίντεο είναι ο Ρόι Φούλμερ, πιλότος της Mazda Teen Challenge.


Στον πρώτο μόλις γύρο πέρασε 17 αυτοκίνητα και άλλα 17 αυτοκίνητα στον υπόλοιπο αγώνα, σύνολο 34! Συνολικά έτρεχαν 58 οδηγοί και ο Φούλμερ τερμάτισε στην 21η θέση, επειδή ξεκίνησε τον αγώνα του από πολύ πίσω.

Το τρενάκι του τρόμου...Μεγάλες ταχύτητες που κόβουν την ανάσα! (Video)

Το Maxx Force είναι το γρηγορότερο roller coaster την γεννιάς των Ηνωμένων Πολιτειών. Το τρενάκι αναπτύσσει ταχύτητα έως 125 χλμ/ώρα μέσα σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα! Δείτε κάτι πολύ γλυκό, τα ρακούν μετέτρεψαν ένα ποδήλατο σε «ρόδα» λούνα παρκ!

Το λούνα παρκ Six Flags Great America στο Ιλινόι άρχισε να υποδέχεται τους λάτρεις της περιπέτειας και κατέχει ήδη δύο ρεκόρ.

Όμως, δεν είναι το μόνο. To roller coaster του Dododonpa στην Ιαπωνία κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ επιτάχυνσης, καθώς κάνει το 0-180 χλμ/ώρα σε… 1,56’’!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share