Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Tο γκολ που δίχασε το ίντερνετ! (Video)

Εσείς τι λέτε;

9 Ιουλίου 2019 07:29
Tο γκολ που δίχασε το ίντερνετ! (Video)

Ο Ιάπωνας Γιούτα Κόικε της Κασίμα Άντλερς στο ματς της J - League με την Τζούμπιλο Ιβάτα συζητήθηκε όσο κανένας άλλος. Να σας θυμίσουμε ένα απίστευτο περιστατικό με αλιγάτορα - τέρας που έκανε έφοδο σε γήπεδο!

Το απόλυτο viral έχει γίνει το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Ιάπωνας Γιούτα Κόικε.

Ο 22χρονος στο ματς με την Τζούμπιλο Ιβάτα πέτυχε το παρθενικό του γκολ με ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση αριστερά.

Ο Γιούτα, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, πήρε την μπάλα από τα αριστερά και υπό πίεση έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό βολέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Όμως το ερώτημα είναι καίριο: Ήθελε να σκοράρει ή όχι;

Κάποιοι λένε πως η γλώσσα του σώματος του μετά το γκολ μαρτυρά ότι απλά ήθελε να κάνει μια σέντρα, ενώ άλλοι αντιτείνουν πως ο σκόρερ είδε ότι δεν υπήρχε συμπαίκτης μες στην αντίπαλη περιοχή και αποφάσισε να σουτάρει.

Αδιανόητο: Τρένο περνά μέσα από γήπεδο ποδοσφαίρου! (Video)

Στο γήπεδο J Tatran στο Čierny Balog ζούν μια ξεχωριστή εμπειρία οι θεατές κι αυτό γιατί την ώρα του παιχνιδιού, εκεί που το κοινό παρακολουθεί τον αγώνα, ένα ατμοκίνητο τρένο περνά μέσα από το γήπεδο!

Το περίεργο γήπεδο ποδοσφαίρου βρίσκεται στο Čierny Balog στη Σλοβακία και είναι το μοναδικό γήπεδο του κόσμου που στην έκτασή του διαθέτει σιδηροδρομικές γραμμές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

H καθιστική διαμαρτυρία στο γήπεδο που έγινε viral! (Video)

Η πιο σέξι διαιτητής που έχει τρελάνει τα social media! (Video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share