Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Συγκλονιστικό βίντεο: Χιλιάδες ποδηλάτες κατεβαίνουν την πλαγιά και ξαφνικά... το χάος!

Απίστευτο!

8 Ιουλίου 2019 11:47
Συγκλονιστικό βίντεο: Χιλιάδες ποδηλάτες κατεβαίνουν την πλαγιά και ξαφνικά... το χάος!

Αυτό το συγκλονιστικό βίντεο μόλις το δείτε δεν θα το πιστεύετε...

Σε μια πρωτοφανή καραμπόλα – χωρίς κανέναν τραυματισμό ευτυχώς – μετατράπηκε η κατάβαση εκατοντάδων ποδηλατών σε μια πλαγιά των Άλπεων στην Γαλλία, η οποία παρά τον καύσωνα των τελευταίων ημερών, λόγω υψομέτρου διατηρούσε ακόμα λίγα εκατοστά χιονιού.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα είναι πραγματικά εντυπωσιακές αφού δείχνει περίπου 700 ποδηλάτες να ξεκινούν από τη κορυφή της πλαγιάς και να γλιστρούν με μοναδική «μαεστρία» στο χιόνι.

Ωστόσο σε μια από τις στροφές της πίστας ένας από τους ποδηλάτες φαίνεται να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει στο χιόνι ενώ παράλληλα συγκρούεται με ένα ακόμα ποδήλατο. Από εκεί και πέρα ακολουθεί το χάος…

Ο ένας μετά τον άλλον οι ποδηλάτες συγκρούονται με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο.

Δείτε το βίντεο:

Σερβιτόρος γίνεται έξαλλος και πετάει τούρτα σε πελάτισσα! (Video)

Σερβιτόρος γίνεται έξαλλος και πετάει τούρτα σε πελάτισσα! (Video)

Το ρητό «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» σίγουρα δεν ισχύει για τους παρακάτω σερβιτόρους, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι με μία πελάτισσα και της πέταξαν τούρτα!

Τι περιστατικό είχε συμβεί πριν αρκετό καιρό στο Κίεβο της Ουκρανίας και ο λόγος που η εξυπηρέτηση των σερβιτόρων δεν ήταν αυτή που κανείς θα περίμενε, οφείλεται στην αγένεια των δύο γυναικών.

Ο ένας κρατάει μία τούρτα και ακούγεται η μία από τις δύο κοπέλες να λέει: «Γιατί στο καλό να φάω την τούρτα σας;»!

Ο σερβιτόρος τότε της πετάει την τούρτα, η φίλη της πετάει το ποτό της στον άλλο σερβιτόρο, ο οποίος πετάει και σ' εκείνη ένα τραπεζομάντιλο.

Στο τέλος οι πελάτισσες ακούγονται να φωνάζουν «Τι στο καλό γίνεται εδώ μέσα;» και απομακρύνονται ζητώντας να μιλήσουν στον μάνατζερ.

Εκπρόσωπος του εστιατορίου, σύμφωνα με τη Mirror, δήλωσε: «Οι πελάτισσες ήταν αγενέστατες. Οισερβιτόροι δεν άντεξαν τον τρόπο τους και έκαναν ο,τι έκαναν! Η κατάσταση προκλήθηκε από τις πελάτισσες και οι σερβιτόροι δεν θα τιμωρηθούν».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share