Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Σερβιτόρος γίνεται έξαλλος και πετάει τούρτα σε πελάτισσα! (Video)

«O πελάτης έχει πάντα δίκιο»;

8 Ιουλίου 2019 08:37
Σερβιτόρος γίνεται έξαλλος και πετάει τούρτα σε πελάτισσα! (Video)

Το ρητό «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» σίγουρα δεν ισχύει για τους παρακάτω σερβιτόρους, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι με μία πελάτισσα και της πέταξαν τούρτα!

Τι περιστατικό είχε συμβεί πριν αρκετό καιρό στο Κίεβο της Ουκρανίας και ο λόγος που η εξυπηρέτηση των σερβιτόρων δεν ήταν αυτή που κανείς θα περίμενε, οφείλεται στην αγένεια των δύο γυναικών.

Ο ένας κρατάει μία τούρτα και ακούγεται η μία από τις δύο κοπέλες να λέει: «Γιατί στο καλό να φάω την τούρτα σας;»!

Ο σερβιτόρος τότε της πετάει την τούρτα, η φίλη της πετάει το ποτό της στον άλλο σερβιτόρο, ο οποίος πετάει και σ' εκείνη ένα τραπεζομάντιλο.

Στο τέλος οι πελάτισσες ακούγονται να φωνάζουν «Τι στο καλό γίνεται εδώ μέσα;» και απομακρύνονται ζητώντας να μιλήσουν στον μάνατζερ.

Εκπρόσωπος του εστιατορίου, σύμφωνα με τη Mirror, δήλωσε: «Οι πελάτισσες ήταν αγενέστατες. Οι σερβιτόροι δεν άντεξαν τον τρόπο τους και έκαναν ο,τι έκαναν! Η κατάσταση προκλήθηκε από τις πελάτισσες και οι σερβιτόροι δεν θα τιμωρηθούν».

Το τρενάκι του τρόμου...Μεγάλες ταχύτητες που κόβουν την ανάσα! (Video)

Το Maxx Force είναι το γρηγορότερο roller coaster την γεννιάς των Ηνωμένων Πολιτειών. Το τρενάκι αναπτύσσει ταχύτητα έως 125 χλμ/ώρα μέσα σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα! Δείτε κάτι πολύ γλυκό, τα ρακούν μετέτρεψαν ένα ποδήλατο σε «ρόδα» λούνα παρκ!

Το λούνα παρκ Six Flags Great America στο Ιλινόι άρχισε να υποδέχεται τους λάτρεις της περιπέτειας και κατέχει ήδη δύο ρεκόρ.

Όμως, δεν είναι το μόνο. To roller coaster του Dododonpa στην Ιαπωνία κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ επιτάχυνσης, καθώς κάνει το 0-180 χλμ/ώρα σε… 1,56’’!

Δείτε παρακάτω το βίντεο: 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share