Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το θαύμα της φύσης: Μωρό πάνθηρας υιοθετείται από...σκύλα! (Video)

Το φροντίζει και το ταίζει μαζί με τα κουτάβια!

4 Ιουλίου 2019 21:14
Το θαύμα της φύσης: Μωρό πάνθηρας υιοθετείται από...σκύλα! (Video)

Κάτι αδιανόητο συνέβη σε ζωολογικό κήπο στην Σερβία όταν ένας θηλυκός πάνθηρας απέρριψε το νεογέννητό του. Το μωρό πάνθηρας ακόμα σε μια ηλικία που δεν μπορεί να επιβιώσει μόνο του, βρήκε παρηγοριά σε μια...σκυλίτσα, η οποία το μάζεψε, το τάισε και το φρόντισε, ουσιαστικά υιοθετώντας το!

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα...το τι θα γίνει όταν μεγαλώσει ο πάνθηρας είναι μια άλλη κουβέντα!

Σώθηκε από Πολική Αρκούδα με μια...σκούπα! (Video)

Τα χρειάστηκε μια υπάλληλος του ζωολογικού κήπου της Μόσχας όταν ενώ καθάριζε το κλουβί μιας πολικής αρκούδας την είδαν ξαφνικά πίσω τους.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται η γυναίκα να καθαρίζει το κλουβί μαζί με συνάδελφό της.

Όταν η δεύτερη γυναίκα φεύγει, ξαφνικά εμφανίζεται η πολική αρκούδα η οποία πλησιάζει την υπάλληλο.

Η γυναίκα, όμως, δείχνοντας θαυμαστή ψυχραιμία σηκώνει τη σκούπα της και αντιμετωπίζει με ηρεμία το μεγαλόσωμο ζώο αποφεύγοντας κάθε απότομη κίνηση που θα προκαλούσε τον εκνευρισμό της αρκούδας.

Στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν εμφανίζεται και η δεύτερη υπάλληλος του ζωολογικού κήπου για να βοηθήσει τη συνάδελφό της.

Τελικά και οι δύο γυναίκες βγαίνουν από το κλουβί χωρίς κάποιο πρόβλημα πραγματοποιώντας πίσω βήματα και φροντίζοντας να έχουν πάντα μπροστά τους την πολική αρκούδα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου πραγματοποιούν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν τι πήγε λάθος και η πολική αρκούδα βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share