Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πως θα σου φαινόταν να άνοιγες την ντουλάπα σου και να έβρισκες μέσα μια αρκούδα;(Video)

Φοβερό!

4 Ιουλίου 2019 08:12
Πως θα σου φαινόταν να άνοιγες την ντουλάπα σου και να έβρισκες μέσα μια αρκούδα;(Video)

Όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε σπίτι του Butler Creek, της Μοντάνα για μία «αρκούδα που είχε παγιδευτεί εντός», αντίκρισαν κάτι απρόσμενο.

Η μαύρη αρκούδα, παγιδευμένη και προφανώς ανήμπορη να δραπετεύσει, «ξήλωσε» ό,τι βρήκε μπροστά της και κουρασμένη καθώς ήταν, μπήκε σε ένα μικρό δωμάτιο, σκαρφάλωσε στη ντουλάπα και πήρε έναν υπνάκο.

Όταν οι αστυνομικοί την εντόπισαν, εκείνη δεν θορυβήθηκε καθόλου. Τεντώθηκε, χασμουρήθηκε και τους κοιτούσε απαθής.

Επί τόπου έσπευσαν οι ειδικοί από το καταφύγιο άγριας ζωής της Μοντάνα, οι οποίοι νάρκωσαν το ζώο και το απομάκρυναν με ασφάλεια.

Σιβηρία: Eξουθενωμένη και άρρωστη πολική αρκούδα περιπλανιέται στην πόλη! (Video)

Μια πολική αρκούδα πειπλανιέται εξαντλημένη, στους δρόμους της πόλης Νορίλσκ, στη βόρεια Σιβηρία.

Η πεινασμένη πολική αρκούδα απομακρύνθηκε κατά τουλάχιστον 800 χιλιόμετρα από το φυσικό περιβάλλον της στην Αρκτική και τριγυρνούσε εξουθενωμένη στη βιομηχανική πόλη.

Η θηλυκή αρκούδα, εμφανώς εξασθενημένη και άρρωστη, παρέμεινε ξαπλωμένη στο έδαφος για ώρες, στα περίχωρα του Νορίλσκ, με τα πόδια της καλυμμένα από λάσπη, ενώ σηκωνόταν που και που αναζητώντας απεγνωσμένα φαγητό στα σκουπίδια. Είναι η πρώτη πολική αρκούδα που εθεάθη στην πόλη εδώ και 40 χρόνια, σύμφωνα με Ρώσους περιβαλλοντολόγους.

Ο Όλεγκ Κρασέβσκι, ένας ειδικός για την άγρια ζωή, που κατέγραψε με την κάμερά του την πολική αρκούδα, είπε ότι δεν είναι σαφές τι ακριβώς οδήγησε το ζώο στην πόλη, αν και θεωρείται πιθανό απλά να χάθηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μάτια του ζώου δακρύζουν συνέχεια και δεν μπορεί να δει καθαρά.

Επίσης, σημείωσε ότι δεν είναι ξεκάθαρα τι θα μπορούσε να γίνει με την πολική αρκούδα, καθώς δείχνει ότι είναι πάρα πολύ αδύναμη προκειμένου να μεταφερθεί στο φυσικό περιβάλλον της. Παρόλα αυτά, αύριο, θα επισκεφθεί την περιοχή μια ομάδα ειδικών προκειμένου να αποφασίσει για την τύχη του ζώου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share