Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Συγκινητικό βίντεο: Άγρια ζώα σε τρυφερές στιγμές με ανθρώπους!

Ότι πιο γλυκό!

3 Ιουλίου 2019 07:33
Συγκινητικό βίντεο: Άγρια ζώα σε τρυφερές στιγμές με ανθρώπους!

Oι αντιδράσεις τους είναι απίστευτες και προκαλούν πολλά συναισθήματα.Κάποια άγρια ζώα απέναντι στους ανθρώπους όπως τα λιοντάρια οι αρκούδες και οι λύκοι, βλέπουν στα μάτια των ανθρώπων την αγάπη και την στοργή. Πέρα όμως από αυτές τις τρυφερές στιγμές δείτε και το παράξενο κοράκι-«γορίλλας» που έχει τρελάνει τα social media!

Δείτε ένα τρυφερό βίντεο που δείχνει κατοικίδια και αγρία ζώα που ζουν στη φύση να προβάλουν την ανιδιοτελή αγάπη τους!

Ζωολογικός κήπος έκανε άσκηση για απόδραση λιονταριού με μασκότ και έγινε Viral! (Video)

Η άσκηση ετοιμότητας σε ιαπωνικό ζωολογικό κήπο, αφού τέσταρε για τα καλά τα αντανακλαστικά των υπευθύνων, κατάφερε να κάνει τον γύρο του κόσμου!

Την ταχύτητα ανταπόκρισης στο ενδεχόμενο απόδρασης ενός εκ των λιονταριών που φιλοξενούνται στους χώρους αποφάσισε να κάνει ζωολογικός κήπος στην Ιαπωνία, η απόφαση όμως των υπευθύνων να βάλουν στη θέση του θηρίου, μία από τις μασκότ, ήταν κάτι το ξεκαρδιστικό!

Η δοκιμή των μέτρων ασφαλείας για τους επισκέπτες και το προσωπικό είχε οργανωθεί από καιρό στον ζωολογικό κήπο του Τόκυο, ωστόσο αυτό δεν τους απέτρεψε από την απόφαση να δώσουν έναν αρκετά πιο εύθυμο τόνο στην άσκηση, καταφέρνοντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν παγκόσμιο viral.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share