Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Όλοι βλέπουν ένα απλό φορτηγό. Κι όμως… με το πάτημα ενός κουμπιού μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο εξοχικό!

Απίστευτο...

2 Ιουλίου 2019 14:57
Όλοι βλέπουν ένα απλό φορτηγό. Κι όμως… με το πάτημα ενός κουμπιού μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο εξοχικό!

Μπορεί μα μια πρώτη ματιά να σας ξεγελάει όμως το συγκεκριμένο φορτηγό δεν είναι αυτό που φαίνεται. Με το πάτημα ενός κουμπιού και κάποιες προσαρμογές μεταμορφώνεται σε μερικά λεπτά σε ένα όμορφο εξοχικό.

Και αν σας φαίνεται περίεργο να σας ενημερώσουμε ότι οι αυτοκινούμενες κατοικείς χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από ανθρώπους με μεσαία αλλά και αρκετά υψηλά εισοδήματα

Ορισμένες από τις αυτοκινούμενες κατοικίες κοστίζουν περισσότερο από το μέσο όρο ενός συγκροτήματος κατοικιών. Το πιο ακριβό λεωφορείο-σπίτι στην αγορά αξίζει 3 εκατομμύρια δολάρια με ηθοποιούς όπως ο Will Smith και ο Ashton Kutcher, να τις χρησιμοποιούν συχνά στα σετ των ταινιών.

Αλλά όσο και αν μπορεί να σας φανεί περίεργο οι περισσότεροι πελάτες, σύμφωνα με την εταιρεία Marathon Coach είναι συνταξιούχοι και νέοι μέχρι τα 25 που έχουν φυσικά τον χρόνο να ταξιδεύουν.

Να σας θυμίσουμε την απίστευτη ιστορία ενός ζευγαριού μετέτρεψε σε σπίτι φορτηγό που αγόρασε 4.000 € από το eBay!

Βίντεο σοκ: Σώζει το παιδί της πριν πέσει από 4ο όροφο!

Τα αντανακλαστικά μιας μητέρας αποδείχθηκαν σωτήρια στην Κολομβία, καθώς έσωσε το βλαστάρι της λίγα μόνο δευτερόλεπτα πριν κάνει «βουτιά» από τον τέταρτο όροφο μιας εταιρείας. Το βίντεο δείχνει ότι μόνο λίγα δευτερόλεπτα απροσεξίας του γονέα μπορεί να αποβούν καταστροφικά… Πριν λίγες μέρες ακόμα ένα βίντεο σόκαρε με το φάντασμα ενός μικρού παιδιού να κάνει την εμφάνισή του!

Τις δραματικές στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του κτιρίου. Στην αρχή, βλέπουμε τη μητέρα με το αγοράκι να βγαίνουν από το ασανσέρ, μαζί με έναν διανομέα. Την ώρα που η γυναίκα μιλά στο κινητό της περιμένοντας να ανοίξει μια πόρτα, ο μικρός διαφεύγει της προσοχής της και κατευθύνεται προς τα κάγκελα. Τότε, προσπαθώντας να στηριχθεί, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο κενό από τον τέταρτο όροφο.

Με αστραπιαία αντανακλαστικά η μητέρα βουτάει και πιάνει τον μικρό από το πόδι του, σώζοντάς το την τελευταία στιγμή. Ο άνδρας που βρισκόταν μαζί τους στον όροφο, κατεβαίνει τις σκάλες νομίζοντας πως έπεσε το παιδί, ενώ άμεσα τρέχουν προς το μέρος της εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο κτίριο, βοηθώντας την να τραβήξει τον μικρό στη σωτηρία!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share