Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βίντεο σοκ: Σώζει το παιδί της πριν πέσει από 4ο όροφο!

Απίστευτα αντανακλαστικά!

2 Ιουλίου 2019 11:11
Βίντεο σοκ: Σώζει το παιδί της πριν πέσει από 4ο όροφο!

Τα αντανακλαστικά μιας μητέρας αποδείχθηκαν σωτήρια στην Κολομβία, καθώς έσωσε το βλαστάρι της λίγα μόνο δευτερόλεπτα πριν κάνει «βουτιά» από τον τέταρτο όροφο μιας εταιρείας. Το βίντεο δείχνει ότι μόνο λίγα δευτερόλεπτα απροσεξίας του γονέα μπορεί να αποβούν καταστροφικά… Πριν λίγες μέρες ακόμα ένα βίντεο σόκαρε με το φάντασμα ενός μικρού παιδιού να κάνει την εμφάνισή του!

Τις δραματικές στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του κτιρίου. Στην αρχή, βλέπουμε τη μητέρα με το αγοράκι να βγαίνουν από το ασανσέρ, μαζί με έναν διανομέα. Την ώρα που η γυναίκα μιλά στο κινητό της περιμένοντας να ανοίξει μια πόρτα, ο μικρός διαφεύγει της προσοχής της και κατευθύνεται προς τα κάγκελα. Τότε, προσπαθώντας να στηριχθεί, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο κενό από τον τέταρτο όροφο.

Με αστραπιαία αντανακλαστικά η μητέρα βουτάει και πιάνει τον μικρό από το πόδι του, σώζοντάς το την τελευταία στιγμή. Ο άνδρας που βρισκόταν μαζί τους στον όροφο, κατεβαίνει τις σκάλες νομίζοντας πως έπεσε το παιδί, ενώ άμεσα τρέχουν προς το μέρος της εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο κτίριο, βοηθώντας την να τραβήξει τον μικρό στη σωτηρία!

Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί βρίσκουν νεογέννητο μωρό ζωντανό σε σακούλα!

Αστυνομικοί βρήκαν νεογέννητο μωρό ζωντανό μέσα σε σακούλα πεταμένη στο δάσος. Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα θα σας κάνει να ΄'λυγίσετε".

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο, με την ελπίδα ότι κάποιος θα δώσει πληροφορίες για την υπόθεση. Η αστυνομία ψάχνει τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού από τις 6 Ιουνίου, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Στο βίντεο, οι αστυνομικοί ανοίγουν την πλαστική σακούλα και βρίσκουν το νεογέννητο. Στην συνέχεια προσπαθούν να το καθησυχάσουν ενώ το τυλίγουν με μία κουβέρτα. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε την ονόμασαν «Baby India» και το κοριτσάκι είναι υγιέστατο.

Δείτε το βίντεο που λυγίζει τους πάντες:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share