Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Τροχόσπιτο προσγειώνεται σε φέρι μποτ!

Τρόμος στο πλοίο...

27 Ιουνίου 2019 18:59
Βίντεο ντοκουμέντο: Τροχόσπιτο προσγειώνεται σε φέρι μποτ!

Το παράξενο δυστύχημα συνέβη στο Quebec του Καναδά, όταν το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο (RV) ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα τη ράμπα φόρτωσης και απογειώθηκε, για να προσγειωθεί με δύναμη στο κατάστρωμα του φέρι, που είχε αποπλεύσει λίγο πριν.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως πολλοί άνθρωποι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο πίσω μέρος του πλοίου καθώς μόλις είχε αναχωρήσει και διακρίνεται το αυτοκινούμενο να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα προς τη ράμπα.

Όταν απογειώνεται στη ράμπα, οι πεζοί επιβάτες, ακούγοντας το θόρυβο και τα κορναρίσματα, τρέχουν όπως-όπως να καλυφθούν. Τελικά γλιτώνουν (σχεδόν) όλοι, ενώ το RV συντρίβεται και ο ευσυνείδητος οδηγός του, ο 40χρονος Eric Belec, που κόρναρε για να ειδοποιήσει, σκοτώνεται.

Κατά το CBS News, η αστυνομία πιστεύει πως το RV υπέστη κάποια μηχανική βλάβη – πιθανώς κολλημένο γκάζι ή/και σπασμένα φρένα σε συνδυασμό με τον κατηφορικό δρόμο.

Πέρα από τον Belec, θύμα του δυστυχήματος ήταν και μια 40χρονη γυναίκα επιβάτιδα, που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δήμαρχος του Tadoussac, όπου συνέβη το δυστύχημα, δήλωσε ότι οι επιπτώσεις θα ήταν πολύ πιο δραματικές αν το φέρι ήταν γεμάτο, και ότι «αν είχε αποπλεύσει δύο δευτερόλεπτα πιο πριν ή πιο μετά, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά».

Σοκαριστικό: 5χρονη υπνοβάτης πέφτει από τον 11ο όροφο και επιζεί!

Σοκάρουν οι εικόνες από το ξενοδοχείο με το ατύχημα που είχε ένα 5χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν εκεί με τον πατέρα της, για το reunion των συμμαθητών του.

Το παιδί κατέβηκε στον 11ο όροφο από όπου ξεκινάει το video, δείχνοντας την να προσπαθεί να ανοίξει κάποιες άλλες πόρτες, χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Ξαφνικά ανεβαίνει το κάγκελο στον διάδρομο και κρεμιέται στο κενό, όπου σε κάποια φάση δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο και πέφτει από ύψος 35 μέτρων.

Ακούγοντας τον θόρυβο το προσωπικό του ξενοδοχείου έτρεξε στο σημείο και κάλεσε ασθενοφόρο που μετέφερε αμέσως την μικρή στο νοσοκομείο, όπου ήταν σοβαρά τραυματισμένη έχοντας σπάσει το χέρι και το πόδι της.

Ο πατέρας, ξύπνησε από το προσωπικό του ξενοδοχείου που τον ενημέρωνε για το ατύχημα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η μικρή υπνοβατούσε, με τον πατέρα να δηλώνει πως δεν είχε παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Πήγαν να δουν τη νεκρή κι εκείνη έλειπε...Όταν έμαθαν που πήγε τρελάθηκαν!

Μια 95χρονη σηκώθηκε από το φέρετρο και ο λόγος ήταν η πείνα της, έξι ολόκληρες ημέρες από τη στιγμή του υποτιθέμενου θανάτου της!

Η 95χρονη Κινέζα χτύπησε το κεφάλι της, όταν έπεσε με αποτέλεσμα όταν λίγες ώρες αργότερα ένας γείτονας πήγε να δει αν είναι καλά από το χτύπημα, να τη βρει στο κρεβάτι ακίνητη, να μην αναπνέει, αλλά και να μην ανταποκρίνεται στις φωνές του, ενώ το σώμα της ήταν κρύο.

Επειδή η γυναίκα ζούσε μόνη της, ο ίδιος και ο γιος του κανόνισαν τα της κηδείας, τοποθετώντας για πέντε μέρες το φέρετρο στη μέση του σπιτιού της, όπως ορίζει το έθιμο, ώστε φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο.


Την ημέρα της υποτιθέμενης κηδείας, ο γείτονας πήγε στο σπίτι για να κλείσει το φέρετρο, αλλά προς μεγάλη του έκπληξη είδε ότι η νεκρή έλειπε.

«Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος που αμέσως ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες για να τη βρούμε», δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μίντια.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η γιαγιά ανακαλύφθηκε τελικά στην κουζίνα, όπου όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά μαγείρευε κιόλας.

Όπως τους είπε «κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω». Οι γιατροί πιστεύουν ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που ναι μεν της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της διατηρούσε μια σταθερή θερμοκρασία.

Videos

Ροή ειδήσεων

Share