Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήγαν για debate...και πλακώθηκαν στο ξύλο! (Video)

Το βίντεο που έγινε viral!

27 Ιουνίου 2019 12:27
Πήγαν για debate...και πλακώθηκαν στο ξύλο! (Video)

Απίστευτο αλλά αληθινό αυτό που συνέβη σε ένα debate που ξεκίνησε ήρεμα...αλλά κατέληξε σε ένα ρινγκ! Πλακώθηκαν στο ξύλο οι ομιλητές και αυτό το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφού έγινε viral!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός debate στο Πακιστάν, όταν ένας πολιτικός πλακώθηκε με δημοσιογράφο.Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν ο πρόεδρος …

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός debate στο Πακιστάν, όταν ένας πολιτικός πλακώθηκε με δημοσιογράφο.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν ο πρόεδρος του κόμματος Pakistan Tehreek-e-Insaf, Μασρούρ Αλί Σιγιάλ και ο δημοσιογράφος Ιμτιάζ Καν.

Ωστόσο, τα «αίματα άναψαν» όταν ο Σιγιάλ προειδοποίησε τον δημοσιογράφο σχετικά με τον τόνο της φωνής του, με τον δεύτερο να απαντά σε έντονο ύφος.

Δεν πέρασαν πολλά δευτερόλεπτα και ο καυγάς ξεκίνησε με τον Σιγιάλ να πετάει κάτω τον Καν, ο οποίος προσπάθησε να αντεπιτεθεί, με τον πολιτικό να του ρίχνει μπουνιά.

Τελικά, ο καυγάς σταμάτησε όταν παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, με τους Σιγιάλ και Καν να κάθονται δίπλα-δίπλα σαν να μη συνέβη τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

Εντυπωσιακό: Πυραμίδα από 1.000.000 κέρματα! (Video)

Ένας άνδρας από την Αριζόνα, είχε όνειρο να κατασκευάσει τη μεγαλύτερη πυραμίδα του κόσμου απόκέρματα.

Διέθετε μόνο μερικές χιλιάδες νομίσματα αλλά πλέον έρχεται πιο κοντά στην τελική επίτευξη του στόχου του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share