Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εντυπωσιακό: Πυραμίδα από 1.000.000 κέρματα! (Video)

Το όνειρο της ζωής του!

27 Ιουνίου 2019 07:37
Εντυπωσιακό: Πυραμίδα από 1.000.000 κέρματα! (Video)

Ένας άνδρας από την Αριζόνα, είχε όνειρο να κατασκευάσει τη μεγαλύτερη πυραμίδα του κόσμου από κέρματα.

Διέθετε μόνο μερικές χιλιάδες νομίσματα αλλά πλέον έρχεται πιο κοντά στην τελική επίτευξη του στόχου του.

Η μεγαλύτερη πυραμίδα που έχει κατασκευαστεί από κέρματα περιλαμβάνει 1.000.935 νομίσματα και κατακτήθηκε το 2014 από τους Vytautas Jakštas και Domas Jokubauskis, στη Λιθουανία.

Ο Corey Nielsen αποφάσισε λοιπόν ότι θα μπορούσε να κατασκευάσει μια ακόμα μεγαλύτερη πυραμίδα, έχοντας αποπειραθεί πολλές φορές και πετυχαίνοντας να φτιάξει μέχρι τότε πολλές πυραμίδες μικρότερου μεγέθους.

Ο Nielsen απέχει λιγότερο από 100.000 κέρματα από την κατάκτηση του παγκόσμιου ρεκόρ ενώ την πρόοδο που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα τη μοιράζεται με το κοινό μέσω βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Το 2016, όταν ο Nielsen ανακοίνωνε τα σχέδιά του για την κατασκευή της μεγαλύτερης πυραμίδας στον κόσμο από νομίσματα, ισχυρίστηκε ότι ο απώτερος στόχος του δεν ήταν μόνο να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά στην πραγματικότητα να διπλασιάσει τον αριθμό των νομισμάτων σε σχέση με αυτόν που είχαν χρησιμοποιήσει οι Jakštas και Jokubauskis.

Το πιο περίεργο είδος τέχνης: Γλυπτική σε… κραγιόν; (Video)

Λίγη φαντασία και έμπνευση μπορούν να δημιουργήσουν τα πάντα. Η Theresa Nakhoul έχει ξεχωρίσει για ένα αρκετά πρωτότυπο είδος τέχνης, τη γλυπτική σε κραγιόν.

Ειδικότερα, η Nakhoul φτιάχνει μινιατούρες πάνω σε επώνυμα κραγιόν, σκαλίζοντας τα. Και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share