Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουν οι κλέφτες ένα λουκέτο μέσα σε 2 λεπτά! (Video)

Πως το κάνουν;

26 Ιουνίου 2019 15:06
Απίστευτο: Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουν οι κλέφτες ένα λουκέτο μέσα σε 2 λεπτά! (Video)

Ένα βίντεο μας δείχνει πόσο εύκολο είναι κάποιος να ανοίξει ένα λουκέτο με συνδυασμό και μάλιστα χωρίς κανένα εργαλείο και χωρίς να το σπάσει.

Οπότε αν θεωρείτε ότι ένα λουκέτο με συνδυασμό όχι μόνο είναι βολικότερο αφού δεν κουβαλάτε κλειδιά αλλά και ασφαλέστερο αφού δεν μπορεί να παραβιαστεί εύκολα ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Το παρακάτω βίντεο από την ομάδα MAD Science Hacks δείχνει πως ένας επιτήδειος μπορεί να "μαντέψει" εύκολα και μάλιστα σε λιγότερο από δύο λεπτά οποιονδήποτε κωδικό τετραψήφιο κωδικό σε λουκέτο.

Και όλα αυτά χωρίς κάποιο εργαλείο και χωρίς να σπάσει η να κόψει το λουκέτο και φυσικά χωρίς να δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμού

Πλάκα: Η αστυνομία συνέλαβε ανήλικους ληστές που "ρήμαξαν" ναούς στο κέντρο!

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν, στην περιοχή της Πλάκας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ζ, κατηγορούμενοι για κλοπές από Ιερούς Ναούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν Ιερό Ναό στην περιοχή της Πλάκας, όμως, λόγω ενεργοποίησης του συναγερμού, τράπηκαν σε φυγή και σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Από την έως τώρα έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ακροπόλεως, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες την τελευταία εβδομάδα διέπραξαν δύο διαρρήξεις - κλοπές από Ιερούς Ναούς στην Πλάκα, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από τα παγκάρια και ιερό λείψανο

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα

Πάτρα: Ληστές με αποκριάτικες μάσκες και πιστόλια!

Έφεραν... ετεροχρονισμένα το καρναβάλι οι τρεις άγνωστοι ένοπλοι άνδρες που ακινητοποίησαν μια παρέα νεαρών σε έναν δρόμο της Πάτρας για να τους ληστέψουν, τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά φορώντας... αποκριάτικες μάσκες!

Οι τρεις 23χρονοι Έλληνες που επέστρεφαν στα σπίτια τους από διασκέδαση, «πάγωσαν» όταν πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά τους οι τρεις μασκαράδες που φορούσαν και κράνη μοτοσικλετιστή και τους απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι, ζητώντας να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τα θύματα δεν είχαν χρήματα, αλλά οι ληστές άρπαξαν τα κινητά τους και εξαφανίστηκαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να εντοπιστούν τα ίχνη τους από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ξεκίνησαν αναζητήσεις μόλις ειδοποιήθηκαν από τους 23χρονους. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων σε βάρος αγνώστων.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share