Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Γάμος στον Βόλο: Πρώτη φορά στα χρονικά καταγράφεται τέτοιος γαμήλιος χορός ζευγαριού! (Video)

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο γλέντι!

25 Ιουνίου 2019 10:58
Γάμος στον Βόλο: Πρώτη φορά στα χρονικά καταγράφεται τέτοιος γαμήλιος χορός ζευγαριού! (Video)

Μία από τις μοναδικές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου, που θα θυμάται για ολόκληρη τη ζωή του. Αυτός όμως ο γάμος στο Βόλο, δεν θα μείνει αξέχαστος μόνο στο ζευγάρι που παντρεύτηκε, αλλά και σε όσους παρευρέθηκαν σε αυτόν.

Έχουμε δει κατά καιρούς, πολλά βίντεο από δεξιώσεις γάμων. Κάτι ανάλογο όμως, δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Το υπέροχο ζευγάρι από τον Βόλο έζησε τον γάμο του στον μέγιστο βαθμό. Με απίστευτη διάθεση και συγχρονισμό, πρωτοτύπησε ξεσηκώνοντας όλους τους καλεσμένους της δεξίωσης.

Ας δούμε λοιπόν το βίντεο του γάμου τους και θα καταλάβετε τι είναι αυτό που τον έκανε τόσο μα τόσο ξεχωριστό. Εσύ έχεις παρευρεθεί σε γαμήλιο γλέντι με τόσο κέφι;

Θα κλάψετε από τα γέλια: Αυτό θα πει γαμήλιο γλέντι!

Θα κλάψετε από τα γέλια: Αυτό θα πει γαμήλιο γλέντι!

Αυτό θα πει γάμος! Αυτό είναι σωστό γλέντι!

Μπορεί στο ξεκίνημα του βίντεο όλα να κυλούν φυσιολογικά, όμως σταδιακά η ένταση κλιμακώνεται και αρχίζει το…
πραγματικό χορευτικό!

Γαμπρός με αμαξίδιο φιλάει τη νύφη και.. Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη μετά! (Video)

Γαμπρός με αμαξίδιο φιλάει τη νύφη και.. Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη μετά! (Video)

Ο γάμος είναι μια εκδήλωση, ας πούμε, που υπάρχει πολύ συγκίνηση και συναίσθημα. Στο συγκεκριμένο γάμο η συγκίνηση χτύπησε κόκκινο.

Ο γαμπρός βρίσκεται σε αμαξίδιο..η νύφη φιλάει τον γαμπρό και μετά έρχεται η στιγμή για το πρώτο χορό..

Αλλά πως θα συμβεί αυτό;

Δυο άντρες πάνε δίπλα στο γαμπρό και "κολλάνε" τα πόδια τους με τα πόδια του. Έτσι ο γαμπρόςσηκώνεται και το ζευγάρι χορεύει το πρώτο του χορό.

Και αν ακόμα δεν έχετε συγκλονιστεί τότε δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο γαμπρός δεν κατάλαβε γιατί η νύφη στάθηκε ακίνητη. Μόλις όμως την είδε να σηκώνει το χέρι της, έμεινε άναυδος.

Ο γαμπρός δεν κατάλαβε γιατί η νύφη στάθηκε ακίνητη. Μόλις όμως την είδε να σηκώνει το χέρι της, έμεινε άναυδος.

Ο γάμος είναι γενικά μια χαρούμενη περίσταση από μόνα τους, αλλά όταν συμβαίνουν χειρονομίες αγάπης, τους κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστούς

Μια πανέμορφη νύφη με το όνομα Ελισάβετ, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό για το σύζυγό της, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Η ημέρα γάμου της Ελίζαμπεθ και του Σκοτ στις 27 Ιανουαρίου 2018, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός.

Καθώς η κομψή νύφη εισήλθε στο χώρο με το γιο της, προετοιμαζόταν για μια μεγάλη στιγμή, που θα ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ανυποψίαστο γαμπρό.

Ο Scott είχε αρχίσει να χάνει την ακοή του στην ηλικία των 5 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα έμεινε κωφός.

undefined

Καθώς η νύφη πήρε τη θέση της για να διανύσει το διάδρομο, το τραγούδι της Christina Perri «A Thousand Years», άρχισε να παίζει μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Tinder πριν από δύο χρόνια και η μητέρα δύο παιδιών Ελίζαμπεθ, άρχισε να μαθαίνει το Auslan ή Αυστραλιανή Γλωσσική.

Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, έμαθε κρυφά τους στίχους και τη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του γάμου τους.

Μόλις ο Σκοτ συνειδητοποίησε τι έκανε η νύφη, ξέσπασε σε δάκρυα. Η νύφη λέει ότι ο σύζυγός της έχει παρακολουθήσει το βίντεο τουλάχιστον 100 φορές μέχρι τώρα.

undefined

Το βίντεο με την υπέροχη αφιέρωση έχει ήδη προβληθεί πάνω από 400.000 φορές και το ζευγάρι είναι τόσο χαρούμενο που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας.

«Έχω λάβει τόσα πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μου έλεγαν το πόσο το βίντεο τους επηρέασε», δήλωσε η Ελίζαμπεθ.

Παρακολουθήστε την απίστευτα συγκινητική στιγμή εδώ:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share