Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα δυο άγνωστα νησιά της Χαλκιδικής που έγιναν viral! (Video)

Άκρως εξωτικά!

24 Ιουνίου 2019 07:13
Τα δυο άγνωστα νησιά της Χαλκιδικής που έγιναν viral! (Video)

Δύο μικροσκοπικά νησάκια στη Χαλκιδική, αποτελούν πόλο έλξης για ψαγμένους ταξιδιώτες, λόγω της εκπληκτικής ομορφιάς τους.

Ο λόγος για τα νησάκια Περιστέρι και Ελιά, που πλέον έχουν γίνει πιο γνωστά στο ευρύ κοινό μέσα από το βίντεο του haanity στο youtube.

Τα νησάκια βρίσκονται πολύ κοντά στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στο ύψος της Βουρβουρούς. Τιρκουάζ νερά, διπλές παραλίες και μικρές μπλε λίμνες συνθέτουν το ονειρικό σκηνικό τους που εντυπωσιάζει και κερδίζει αμέσως και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη τους.

Πρόκειται για δύο νησάκια που «ανακαλύφθηκαν» από εύπορους Βορειοελλαδίτες οι οποίοι τα επέλεξαν ως θέρετρα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ιστορικά, κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από εδώ φυγαδεύτηκαν περίπου 3.000 στρατιώτες για τη Μέση Ανατολή με υποβρύχια.

Το viral βίντεο που έχει σοκάρει τον πλανήτη!

Η φύση πολλές φορές προσφέρει μαγευτικά θεάματα ακόμη και με τον θάνατο ενός ζώου.

Στα ανοιχτά της Αυστραλίας καταγράφηκε ένα βίντεο με ένα θέαμα που κόβει την ανάσα.

Στο Newcastle, συγκεκριμένα, μια τεράστια φάλαινα όρκα έχασε τη ζωή της στο μέσο του ωκεανού. Αυτό ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για τον πιο άγριο θηρευτή του πλανήτη μας, του λευκού καρχαρία να επιβιώσει.

Λίγη ώρα μετά, μια αγέλη από καρχαρίες περικύκλωσε το κουφάρι και άρχισε να τρώει. Ευτυχώς, η στιγμή καταγράφηκε από το drone ενός ερασιτέχνη φωτογράφου τυχαία.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share