Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σταματήστε ότι κι αν κάνετε! Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του Sin Boy!

Αντέχετε να το δείτε;

22 Ιουνίου 2019 14:09
Σταματήστε ότι κι αν κάνετε! Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του Sin Boy!

Ο Sin Boy, το μουσικό φαινόμενο που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, “σκάει” μετά το απόλυτο hit του 2019 “Mama?” με τη νέα HOT επιτυχία του με τίτλο “Sientelo”!

Το εθιστικό “Sientelo” κυκλοφόρησε ψηφιακά την Παρασκευή 14 Ιουνίου, έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 300.000 streams στο Spotify και έχει γίνει το απόλυτο trend στα social media, αυξάνοντας κατακόρυφα την αναμονή για την κυκλοφορία του official video.

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Μύκονο σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Η απόλυτη ντροπή: O Sin Boy λέει σε παιδάκια της Κρήτης να φυτεύουν χασίς και να ληστεύουν!

Απίστευτο το περιστατικό με τον Sin Boy και τα παιδιά που πήγαν να τον ακούσουν! Οι... "συμβουλές" για χασίς και οι ληστείες!

Ο Sin Boy, τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς με το τραγούδι «Mama?«, το οποίο έχει συγκεντρώσει περίπου 23.000.000 views στο YouTube και δεν υπάρχει πιτσιρίκι για πιτσιρίκι που να μην έχει το συγκεκριμένο… άσμα αποθηκευμένο στο κινητό ή την λίστα των αγαπημένων του τραγουδιών.

Πρόσφατα, πήγε στην Κρήτη για να τραγουδήσει σε ένα φεστιβάλ,στο οποίο και πήγαν όλα τα παιδιά για να τον ακούσουν.
Εκεί, εκατοντάδες κόσμου περίμεναν να δουν και να τον ακούσουν. Αυτό που δεν περίμεναν, βέβαια, ήταν να τον ακούσουν να αραδιάζει μερικές μπούρδες τις οποίες ο ίδιος νομίζει ότι ταιριάζουν στο χιπ χοπ πρότυπο.

Το τι συνέβη ακριβώς μπορείτε να το διαβάσετε στο περιγραφικό ποστάρισμα του κ. Νεκτάριου Καλλιγιάννης, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό την εξής μαρτυρία:

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο Sin Boy!

To τραγούδια του "Μama" έχει γίνει μόδα στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες! Ένα κομμάτι που ερμηνεύει ο ράπερ Sin Boy, ο οποίος πριν 3 χρόνια είχε δικαστικές διαμάχες καθώς είχε συνελήφθη για κατοχή κάνναβης!

O 22χρονος Έλληνας συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016, σε περιοχή του Δήμου Νέας Ιωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νέας Ιωνίας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νέας Ιωνίας, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 22χρονου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο πριν από τη σύλληψή του!

Επιπλέον, σε βάρος του 22χρόνου εκκρεμούσε μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών, για κατοχή παραισθησιογόνων ουσιών!

Ο γνωστός τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 9.000 ευρώ!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Η μεγάλη επίθεση τους Sin Boy στον Αντώνη Κανάκη - «Tον μισώ, είναι ό,τι χειρότερο»!

 Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

 

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share