Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Μυρμήγκια σώζουν τους "συντρόφους" τους από αράχνη! (Video)

Πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο!

20 Ιουνίου 2019 15:26
Απίστευτο: Μυρμήγκια σώζουν τους

Όλα γίνονται στο όνομα της φιλίας και της συντροφικότητας! Μυρμήγκια σώζουν τους "συντρόφους" τους από αράχνη! Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά συγκλονιστικό!

Η συμπεριφορά αυτή των μυρμηγκιών τράβηξε την προσοχή αρκετών ανθρώπων, που δεν πίστευαν πώς γίνεται έντομα να έχουν τόσο μεγάλο δέσιμο μεταξύ τους, καθώς ουσιαστικά τα συγκεκριμένα μυρμήγκια ρίσκαραν τη ζωή τους, καταστρέφοντας τις παγίδες της αράχνης, για να σώσουν τους συντρόφους τους.

Η πραγματική δύναμη κάθε πλάσματος δεν ορίζεται από το εκτόπισμά του αλλά από το πόση θέληση και αποφασιστικότητα κρύβει μέσα του. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει μια ομάδα μυρμηγκιών που οργανώθηκαν για να απελευθερώσουν τους «φίλους» τους, οι οποίοι και είχαν παγιδευτεί σε ιστό αράχνης.

Δείτε το βίντεο:

Το πιο περίεργο είδος τέχνης: Γλυπτική σε… κραγιόν; (Video)

Λίγη φαντασία και έμπνευση μπορούν να δημιουργήσουν τα πάντα. Η Theresa Nakhoul έχει ξεχωρίσει για ένα αρκετά πρωτότυπο είδος τέχνης, τη γλυπτική σε κραγιόν.

Ειδικότερα, η Nakhoul φτιάχνει μινιατούρες πάνω σε επώνυμα κραγιόν, σκαλίζοντας τα. Και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share