Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λευκορωσία: Η πιο σέξι διαφήμιση εργαλείων! (Video)

Αναθεώρησε και το dress code...

20 Ιουνίου 2019 14:06
Λευκορωσία: Η πιο σέξι διαφήμιση εργαλείων! (Video)

Έναν προκλητικό τρόπο για να διαφημίσει τα εργαλεία της σκέφτηκε μια εταιρεία στη Λευκορωσία.

Στην διαφήμισή της η εταιρεία Belmash επιστράτευσε μια σειρά μοντέλων που χρησιμοποιούν τα εργαλεία φορώντας τα μαγιό τους.

Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε μια αναθεώρηση του ενδυματολογικού κώδικα των εργαζομένων προκειμένου να προσαρμοστεί με τις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα.

Έτσι οι γυναίκες εργαζόμενοι - αν θέλουν - θα μπορούν να φορούν μέχρι και μαγιό όταν τα θερμόμετρα θα δείχνουν θερμοκρασίες μεγαλύτερες από 27 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Protothema

Ένα trans αγόρι πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση γνωστής εταιρείας!

Η πρώτη φορά που ένας άνδρας ξυρίζεται μένει χαραγμένη σε όλη του την ζωή.

Πόσo μάλλον για τον transgender καλλιτέχνη από τον Καναδά, Samson Bonkeabantu Brown.

Η νέα διαφήμιση της γνωστής εταιρείας ξυρίσματος Gillette, προβάλλει την εμπειρία του Brown, ο οποίος ξυρίζεται για πρώτη φορά, με τη βοήθεια του πατέρα του.

«Πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετικός. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτό ο συγκεκριμένος όρος για το είδος του ατόμου το οποίο είμαι. Είμαι στη φάση της μετάβασής μου και θέλω απλά να είμαι χαρούμενος. Χαίρομαι που έχω φτάσει στο σημείο που μπορώ να ξυριστώ» λέει στην διαφήμιση, όσο εμείς παρακολουθούμε τον πατέρα του να του κάνει υποδείξεις καθώς ο γιός του παίρνει το ξυράφι στα χέρια με το πρόσωπό του να είναι καλυμμένο με κρέμα ξυρίσματος.

«Τώρα μην φοβάσαι. Το ξύρισμα έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση. Τα πας μια χαρά» λέει ο πατέρας. Η διαφήμιση κλείνει με το σλόγκαν: «Όποτε, όπου και αν συμβεί – το πρώτο σας ξύρισμα είναι ξεχωριστό».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share