Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Youtuber που έκανε το supercar της...αγροτικό! (Video)

Απίστευτο βίντεο!

20 Ιουνίου 2019 13:22
Η Youtuber που έκανε το supercar της...αγροτικό! (Video)

Η εκπομπή Pimp My Ride, παραγωγής MTV που για ένα διάστημα προβαλλόταν και στον ΣΚΑΙ, είχε ως θέμα ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που δεν μπορούσαν να τα επισκευάσουν (κοινώς τα είχαν παρατημένα στην μοίρα τους) και τα μεταμόρφωναν τόσο μηχανικά, όσο και εξωτερικά με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φαίνεται, πως άξιος αντικαταστάτης της εκπομπής είναι η Youtuber Σιμόνε Γκιερτζ.

Η διάσημη μηχανικός από τη Σουηδία ίσως έκανε τον ιδιοκτήτη της Tesla, Έλον Μασκ, να χαμογελάσει. Εκείνος έχει δεσμευτεί ότι το πρώτο ηλεκτροκίνητο αγροτικό που θα κατασκευάσει η εταιρεία, θα είναι πολύ διαφορετικό και δυνατότερο από τα άλλα. Η Γκιερτζ το έκανε πράξη.

Με τις κατάλληλες δεξιοτεχνίες και επιδιορθώσεις, διακοσμώντας το μοντέλο 3 Τέσλα με τον κατάλληλο εξοπλισμό, η youtuber με τους 1.6 εκατ. συνδρομητές που ανάμεσα στα βίντεο που έχει ανεβάσει βρίσκονται διάφορες δικές της εφευρέσεις, μεταμόρφωσε το Τέσλα σε «Truckla». «Θα είναι το πιο έξυπνο ή το πιο ηλίθιο πράγμα που θα κάνω ποτέ», δήλωσε πριν το κατασκευάσει. Φαίνεται πως όλοι κλίνουν στην πρώτη εκδοχή.

«Είμαι φαν των ηλεκτροκίνητων αυτοκίνητων, επειδή είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό», αναφέρει η youtuber. Το αποτέλεσμα είναι ανοιχτή πρόκληση για τον Έλον Μασκ. Αναμένεται η απάντηση του.

Πηγή: newmoney

Tεράστιο σκάνδαλο: Ο σταρ του YouTube James Charles έχασε 2,5 εκατ. followers σε λίγα 24ωρα! (Video)

Ένα σκάνδαλο «συγκλονίζει» το YouTube τις τελευταίες ώρες δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της πλατφόρμας, τον 19χρονο make up guru, James Charles.

Ο James Charles, έχει γίνει ήδη εκατομμυριούχος μέσα από τα βιντεάκια του για το μακιγιάζ και τα προϊόντα με τη φίρμα του, έχει χάσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα σε λίγα 24ωρα.

Κι όλα αυτά, εξαιτίας του βίντεο που ανάρτησε μια διάσημη beauty vlogger και φίλη του στο YouTube, με το οποίο τον «ξεμπροστιάζει».

Ειδικότερα, από περίπου 16,5 εκατ. συνδρομητές πριν από λίγες μέρες, ο αριθμός των followers του James Charles έχει πέσει στα 13,9 εκατομμύρια και η πτώση συνεχίζεται ακάθεκτη!

Μεταξύ των διασήμων που έχουν κάνει unsubscribe τις τελευταίες ώρες στον James Charles είναι η Κάιλι Τζένερ, η Ντέμι Λοβάτο, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κέιτι Πέρι και η Μάιλι Σάιρους.


Δύο μέρες αφότου η 37χρονη Tati Westbrook δημοσίευσε το βίντεό της, στο οποίο χαρακτηρίζει τον πρώην προστατευόμενό της «αχάριστο», «εκμεταλλευτή» και «σεξουαλικό αρπακτικό», η μαζική αποχώρηση των follower του νεαρού μέικ απ άρτιστ, συνεχίζεται ακάθεκτη.

Το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο 19χρονος στην πλατφόρμα, όπου με δάκρυα στα μάτια ζητάει συγχώρεση από την «μέντορά» του, δεν έδειξε να έπεισε κανέναν.

Σύμφωνα με την 37χρονη beauty blogger, που «έθαψε» άγρια τον πρώην φίλο της σε ένα 45λεπτο βίντεο, ο James Charles «πούλησε» την φιλία τους στηρίζοντας μια εταιρεία ανταγωνιστική με τη δική της, χωρίς μάλιστα να της πει το παραμικρό.

Το γεγονός ότι η ίδια η Tati Westbrook και ο σύζυγός της είχαν περάσει ατέλειωτες ώρες και μέρες βοηθώντας τον «μικρό James» στο ξεκίνημά του, χωρίς να ζητήσουν το παραμικρό αντάλλαγμα έκανε την προδοσία του «ασυγχώρητη» για την beauty blogger, ένα από τα πιο σεβαστά πρόσωπα του χώρου.

Η Tati όμως αναφέρθηκε και στην απαράδεκτη συμπεριφορά «σεξουαλικού αρπακτικού» του νεαρού γκέι άνδρα, που φέρεται να «τα 'ρίχνει» συνεχώς σε στρέιτ αγόρια, προσπαθώντας να τα παρασύρει στο κρεβάτι του με εκβιασμούς και υπουλες συμπεριφορές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αυστραλία:H Youtuber που γέννησε online!

Το απίστευτο σκάνδαλο με Youtuber που συγκλόνισε τους vegan!

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share