Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χονγκ Κονγκ: Πλήθος διαδηλωτών ανοίγει σε δευτερόλεπτα για να περάσει ασθενοφόρο! (Video)

Απίστευτο βίντεο!

18 Ιουνίου 2019 18:12
Χονγκ Κονγκ: Πλήθος διαδηλωτών ανοίγει σε δευτερόλεπτα για να περάσει ασθενοφόρο! (Video)

Ένα απίστευτο βίντεο από διαδήλωση της Κυριακής (16/6) στο Χονγκ Κονγκ κυκλοφορεί στο ίντερνετ. Παρότι η συγκέντρωση αριθμούσε πάνω από 2 εκατομμύρια διαδηλωτές, ανοίγουν σαν κύμα σε δευτερόλεπτα όταν ασθενοφόρο επιχειρεί να περάσει, παραδίδοντας μαθήματα ήθους!

Δείτε το βίντεο:

Χονγκ Κονγκ: Ιστορική πορεία με 2 εκατ. διαδηλωτές! (Video)

Ντυμένοι στα μαύρα, οι διαδηλωτές έκαναν πορεία από το κέντρο του Χονγκ Κονγκ μέχρι το Νομοθετικό Συμβούλιο, την έδρα του τοπικού κοινοβουλίου.

Ζητούν την πλήρη απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εκδόσεις υπόπτων στην Κίνα και την παραίτηση της Κάρι Λαμ.

«Η αντίδραση της Κάρι Λαμ δεν ήταν ειλικρινής, για αυτό διαδηλώνω σήμερα», εξήγησε ένας 39χρονος, ο Τέρενς Σεκ, που συμμετείχε στην κινητοποίηση μαζί με τα παιδιά του. «Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι (η Κάρι Λαμ) δεν μπορεί πλέον να κυβερνά το Χονγκ Κονγκ, έχει απολέσει την εμπιστοσύνη της κοινής γνώσης», σχολίασε ο 38χρονος Ντέιβ Γουόνγκ.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φοιτητές, εργαζόμενοι, σχεδόν όλοι βρίσκονται στους δρόμους για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στο Πεκίνο.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των 2.000.000 διαδηλωτών επαληθεύει, θα είναι η μεγαλύτερη διαμαρτυρία στην ιστορία του Χονγκ Κονγκ.


Τα βίντεο που εμφανίζονται σε social media και στο youtube είναι εκατοντάδες και δείχνουν το πλήθος κόσμου που διαμαρτύρεται. Πολλοί από τους διαδηλωτές μάλιστα επιλέγουν να κοιμηθούν στους δρόμους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share