Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καστοριά: H αρκούδα που διέλυσε αυτοκίνητο σε τροχαίο! (Video)

H ιστορία της έγινε Viral!

13 Ιουνίου 2019 16:15
Καστοριά: H αρκούδα που διέλυσε αυτοκίνητο σε τροχαίο! (Video)

Έγινε viral πριν από μερικά χρόνια όταν έκανε πατινάζ στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς. Η αρκούδα του «Αρκτούρου» μεγάλωσε και πλέον πρωταγωνιστεί σε μια δυσάρεστη είδηση.

Χθες συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην είσοδο του χωριού Δισπηλιό αλλά τράπηκε σε φυγή, πιθανότατα χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Η αρκούδα χτυπήθηκε από το όχημα ενώ διέσχιζε την επαρχιακή οδό Καστοριάς – Δισπηλιού με κατεύθυνση προς το βουνό και του προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Έπαιξε μπουνιές με αρκούδα για να σωθεί! (Photo)

Ο 26χρονος Άντι και η κοπέλα του Λάρα είχαν επισκεφτεί βουνά της Ρουμανίας. Σε ένα όμορφο τοπίο, απολάμβαναν τη διαδρομή που επέλεξαν να κάνουν!

Αυτό που δεν περίμεναν ήταν ότι θα συναντήσουν έναν... ντόπιο. Μία αρκούδα σχεδόν δύο μέτρων!

Η τεράστια αρκούδα έψαχνε για τροφή, παρέα με τα δύο «μικρά» της.

Το ζώο ήθελε να προστατέψει τα μικρά της. Όταν ήρθε σε απόσταση αναπνοής από τον 26χρονο άνοιξε τα τεράστια σαγόνια της και δάγκωσε το πόδι του. Καθώς τον έσερνε έσπασε το πόδι του σε τρία σημεία! Την ίδια στιγμή η Λάρα παρακολουθούσε την επίθεση και ούρλιαζε: «Χτύπα τη στο μάτι! Χτύπα τη!», εκείνος βρήκε το κουράγιο κι όταν η αρκούδα πήγε να του επιτεθεί ξανά της έδωσε μία μπουνιά στο πρόσωπο.

Η αρκούδα, έφυγε με τα μικρά της, ενώ ο 26χρονος αιμορραγούσε.

Η Λάρα του έδεσε όσο πιο γρήγορα γινόταν τις πληγές με κάλτσες και άρχισε να ψάχνει σήμα στο κινητό της για να καλέσει βοήθεια.

Ευτυχώς, η βοήθεια δεν άργησε και ο Άντι διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Το ζευγάρι νιώθει τυχερό που είναι ζωντανό: «Ήμουν σε τόσο μεγάλο σοκ που δεν θυμάμαι τον πόνο. Η μαμά αρκούδα απλά εμφανίστηκε, ήταν τόσο δυνατή η κραυγή της. Με έσερνε, ενώ είχε δαγκώσει το πόδι μου, ευτυχώς η Λάρα μου φώναξε να τις δώσω γροθιά στο πρόσωπο και έφυγε», είπε ο 26χρονος.

Πηγή: gazzetta

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share