Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Εφιάλτης: 'Eσπασε το γυάλινο πάτωμα σε ουρανοξύστη! (Video)

Ράγισε κάτω από τα πόδια των επισκεπτών!

13 Ιουνίου 2019 12:28
Εφιάλτης: 'Eσπασε το γυάλινο πάτωμα σε ουρανοξύστη! (Video)

Το πιο ψηλό κτιρίο στο Σικάγο μετατράπηκε σε εφιάλτης για κάποιους επισκέπτες, όταν μια προστατευτική επίστρωση στο γυάλινο μπαλκόνι άρχισε να σπάει κάτω από τα πόδια τους!

Οι επισκέπτες του ουρανοξύστη Willis τρόμαξαν βλέποντας το γυάλινο πάτωμα του κτιρίου ξαφνικά να καταρρέει κάτω από τα πόδια τους.

Το περιστατικό συνέβη στο μπαλκόνι από το οποίο φαίνεται το αξιοθέατο του πρώην πύργου του Sears στον 103ο όροφο, το βράδυ της Δευτέρας.

Το βίντεο που καταγράφηκε από έναν επισκέπτη δείχνει το γυάλινο πάτωμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να δίνει στους επισκέπτες την αίσθηση του ύψους γύρω από την Windy City, να έχει θρυματιστεί σε χιλιάδες κομμάτια.

Κάποιος επισκέπτης δήλωσε στο CBS Chicago ότι η εμπειρία πήγε σε «ένα νέο επίπεδο φόβου» μετά από ένα θόρυβο και το πάτωμα φάνηκε να σπάει.

«Υπήρχε μια γυναίκα με δύο παιδιά και φαίνοταν πολύ χλωμή και φοβισμένη», είπε επισκέπτης στον τηλεοπτικό σταθμό.

Κάθε κομμάτι αποτελείται από τρία στρώματα από γυαλί πάχους μισής ίντσας που είναι τοποθετημένα σε ένα ενιαίο κομμάτι.

Οι υπάλληλοι του Willis Tower λένε ότι μέρος του μπαλκονιού που έσπασε ήταν στην πραγματικότητα το προστατευτικό του στρώμα, το οποίο καλύπτει το πραγματικό γυαλί.

Απίστευτο: Γυάλινη διάφανη τσουλήθρα στον 70o όροφο ουρανοξύστη! (Video)

Μια γυάλινη διάφανη τσουλήθρα στον 70ο όροφο ουρανοξύστη του Λος Άντζελες δεν είναι για λιγόψυχους.

Στα λίγα δευτερόλεπτα «κατάβασης» από τον 70ο στον 69ο όροφο, οι τολμηροί, μετέωροι στο κενό, μπορούν να δουν «πιάτο» τη θέα της Πόλης των Αγγέλων.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share